Bedrijfsinformatie

De bedrijfshuisvestingsmarkt is voortdurend in beweging. De wensen van organisaties veranderen, de locatievoorkeuren wijzigen en de factor “kwaliteit” wordt steeds belangrijker. Het bij elkaar brengen van vraag en aanbod, het adviseren over een locatiekeuze, het taxatiewerk – het is werk van specialisten geworden. ROBSWART Bedrijfshuisvesting B.V. is zo’n bedrijfshuisvestingsspecialist.

Ervaringen overall – visie

ROBSWART Bedrijfshuisvesting beschikt over een gedegen NVM-fundament en bundelt in haar team een brede beroepservaring. Landelijke makelaarsactiviteiten, jarenlange ervaring binnen de kantoren- en bedrijfsruimtemarkt, winkelbemiddeling alsmede de verantwoordelijkheid voor grote verbouw- en upgradingsprojecten en nieuwbouwontwikkelingen – het zijn maar enkele van de vele werkzaamheden waar de teamleden regelmatig mee te maken hebben. Deze brede praktijkervaring maakt, in combinatie met de structurele scholing van de medewerkers, dat ROBSWART Bedrijfshuisvesting te allen tijde vanuit een heldere overall-visie u op een gedegen wijze kan adviseren en optimaal voor u kan opereren.

Informatie over ons bedrijf

Als makelaarsorganisatie zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars in Onroerende Goederen (NVM) en werken volgens de NVM voorwaarden. Tevens zijn wij lid van de specifiek voor bedrijfs onroerend goed (BOG) makelaars opgerichte sectie BOG en voldoen ook aan de daaraan gestelde kwaliteitseisen.

Wat kunt u van ons verwachten

In opdracht verhuren of aanhuren van bedrijfs-, kantoor- en winkelruimte of de koop en verkoop daarvan. Adviezen op het gebied van onder andere (her)huisvesting, financiering, nieuwbouw en beleggingen. Het taxeren van onroerende zaken zowel commerciële als niet commerciële, ten behoeve van uiteenlopende doeleinden als bijvoorbeeld de financiering, inbreng in besloten vennootschap, successierecht of ten behoeve van de balans.

Uiteindelijk blijft goed advies waardevol en slecht advies kostbaar.

Maakt u dus gerust een afspraak voor een nadere kennismaking met ons kantoor. Wij willen u graag van dienst zijn!