Sir Winston Churchillln 299

RIJSWIJK
Huurprijs: € 2.250,- p.m. (21% BTW)

Omschrijving

Algemeen: Kantoorgebouw 'Monfor Offices' betreft een vrijstaand en representatief gebouw met een moderne uitstraling. Het gebouw is gelegen direct naast het hotel 'The Grand Winston' en naast het NS-station 'Rijswijk'. Deze locatie biedt tal van voorzieningen op loopafstand, zoals winkelcentrum 'In de Bogaard', waar zijn gesitueerd: winkels, terrasjes, restaurants, fitness en andere voorzieningen. Gerenommeerde partijen als Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR), TNO innovation for life, European Patent Office (EPO) en Stadhuis Rijswijk zijn reeds in de directe omgeving gevestigd.

'Monfor Offices' beschikt naast de begane grond met centrale entree over acht verdiepingen. Na het vertrek van huurder Shell is men aan de slag gegaan met een restyling van het gebouw, waarbij vooral het entreegebied, de receptie en een vide op moderne smaakvolle manier zijn heringericht. Bijzonder daarbij is dat ervoor gekozen is om ook een business units concept in het gebouw te implementeren, waarbij ruimten vanaf ca. 25m² te huur worden aangeboden op basis van vaste (all-in) huurprijzen per maand. Voor gebruikers van Monfor Offices worden diverse extra diensten geboden zoals WiFi spots, flexplekken, socializing spaces en een bemande receptie op de BG die voor huurders diverse zaken kunnen regelen als ontvangst gasten in receptie, doorverwijzing van gasten naar huurders, postdistributie, gebruik diverse flexplekken en mogelijkheid gebruik van gezamenlijke spreekkamer.

Bereikbaarheid:

De bereikbaarheid per auto is uitstekend te noemen. Het object is gelegen aan de Sir Winston Churchilllaan, welke via de Prinses Beatrixlaan direct aansluit op de Rijksweg A4 (Den Haag - Leiden - Amsterdam). In de nabijheid van deze op- en afritten is het verkeersknooppunt 'Prins Clausplein' gelegen, alwaar de Rijkswegen A4, A12 (Den Haag - Gouda - Utrecht) en A13 (Den Haag - Delft - Rotterdam) tezamen komen.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens uitstekend. Het object ligt nagenoeg naast een regionaal openbaar vervoersknooppunt, waar vele tram-, bus- en treinverbindingen samenkomen. Het "NS-Station Rijswijk" biedt directe verbindingen met o.a. de treinstations Den Haag CS en Den Haag HS, Rotterdam CS en Amsterdam CS. In de omgeving zijn halteplaatsen gelegen van de buslijnen 18, 23 en 33 en tramlijn 17, welke een uitstekende verbinding vormen tussen de NS-Stations 'Den Haag CS' en 'Den Haag HS' enerzijds en het NS-Station 'Rijswijk' anderzijds.

Adres: Sir Winston Churchilllaan 299, 2288 DC Rijswijk

Metrage: De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 3.600m² VVO verdeeld over begane grond en 8 verdiepingen, met huurmogelijkheden vanaf ca. 25 m² !

Business Units verhuur vanaf ca. 25m²:
In het gebouw bevinden zich diverse kantoorkamers. Deze zgn. "Business Units" worden aangeboden met metrages vanaf ca. 25 m².

Voor verhuur zijn de navolgende business units beschikbaar:

Derde verdieping

Metrage* ca. 230 m² kantoorruimte
Huurprijs: € 2.250,- per maand

Vierde verdieping

Unit 4DR01/02
Metrage* ca. 55 m² kantoorruimte
Huurprijs**: € 699,- per maand

Unit 4DL02
Metrage* ca. 70 m² kantoorruimte
Huurprijs**: € 899,- per maand

* Inclusief toedeling algemene ruimte, voorzien van o.a. afsluitbare deur, vloerbedekking, kabelgoten (met o.a. CAT 6 bekabeling), verlichting, topkoeling, raambekleding. Gebruik pantry en dubbele toiletgroep per halve verdieping. Tevens recht op gebruik overige faciliteiten w.o. lounge en pantryruimte op entresol, zitgedeelten lobby/ receptie BG, WiFi spots, doucheruimte, fietsenstalling en vergaderruimte.

**Inclusief servicekosten/ energiekosten, zonder nacalculatie, exclusief BTW. Prijs op basis van een minimale huurtermijn van 1 jaar.

Energielabel: Label A.

Parkeren: Aan de achterzijde van het kantoorgebouw zijn circa 34 parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein voor de verhuur beschikbaar, waarvan een gedeelte overdekt. Parkeren op eigen terrein mogelijk vanaf 150m² huur.

Opleveringsniveau: Het kantoorgebouw is onder andere voorzien van:

Algemeen
* herkenbaar gebouw met naamsaanduiding op zichtlocatie;
* 34 parkeerplaatsen op eigen parkeerterrein met slagboominstallatie v.v. spreek-/ luisterverbinding;
* 2 nooduitgangen via achterzijde en tourniquet aan zijkant gebouw;
* groenvoorzieningen buitengebied;
* hoofdentree met representatieve receptie en diverse zitgelegenheden/ flexplekken;
* bemande receptie op begane grond;
* postkasten met mogelijkheid plaatsen bedrijfslogo;
* representatieve vide voorzien van o.a. div. zit/ lounge gelegenheden, eetbar en pantry met o.a. koelkast, magnetron en koffieautomaat;
* algemene vergaderruimte/ spreekkamer;
* geavanceerde toegangscontrole slagboom, hoofdentree en gangzones via pasjessysteem;
* diverse zgn. 'floating spaces' parkeerplaatsen voor gebruik door bezoekers;
* douchevoorziening begane grond;
* 2 trappenhuizen;
* 2 luxe personenliften
* mindervalidentoilet
* WiFi spots in algemene ruimten;
* aansluiting gebouw op glasvezelnetwerk.

Tevens is het gebouw voorzien van CAT 6 databekabeling

Installaties
* mechanische ventilatie met topkoeling (39 W/m²);
* brand- en rookmeld installatie met ontruimingsalarm;
* muzieksysteem receptie/ vide;
* slagboominstallatie.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: Zie bovenstaand schema.

Huurprijs parkeren: € 1.000,-- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met de BTW.

Huurtermijn: Vanaf 1 jaar.

Opzegtermijn: 6 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten: Voor de Business Units tot 85m² zijn de (maand) huurprijzen inclusief servicekosten (fixed fee). Boven de 85m² bedraagt het voorschot € 37,50 p/m² per jaar.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.250,- p.m. (21% BTW)
Servicekosten
€ 38,- per vierkante meter p.j.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg, op korte termijn mogelijk.

Bouw

Type
Kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
na 20012010
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Energielabel
A+

Locatie

Ligging
stationslocatie, kantorenpark
NS station
< 500 m
Bushalte
< 500 m
Tramhalte
< 500 m

Kantoorruimte

Oppervlakte
230 m²
Verdiepingen
9
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Kabelgoten, Kamerindeling, Liften, Systeemplafond, Te openen ramen, Mechanische ventilatie, Topkoeling
In units vanaf
55
Turn key
nee

Parkeren

Niet overdekt
34
Prijs niet overdekt
€ 1.000,-

Foto's

Sir Winston Churchillln 299Sir Winston Churchillln 299Sir Winston Churchillln 299Sir Winston Churchillln 299Sir Winston Churchillln 299Sir Winston Churchillln 299Sir Winston Churchillln 299Sir Winston Churchillln 299Sir Winston Churchillln 299Sir Winston Churchillln 299Sir Winston Churchillln 299Sir Winston Churchillln 299Sir Winston Churchillln 299Sir Winston Churchillln 299Sir Winston Churchillln 299

Kaart