Röntgenlaan 3

ZOETERMEER
Huurprijs: € 3.300,- p.m. (21% BTW)

Omschrijving

Algemeen: De kantoorvilla is gelegen op het zogenaamde Sawagebied en maakt deel uit van het hoogwaardige kantorenpark 'Rokkeveen' ten zuiden van de A-12. De SAWA waar de kantoorvilla's zijn gebouwd staat bekend als stenen- of droge SAWA, omdat in plaats van waterpartijen een mooie tuin is aangelegd, met daaronder een parkeergarage (parkeernorm circa 1:60).

Het project: Het kantoorvillapark omvat 20 geschakelde kantoorvilla's, gesitueerd rondom een gemeenschappelijke parkachtige binnentuin, die samen een hof vormen. Rond de binnentuin die in verschillende niveaus is aangelegd, ligt de ontsluitingsweg waaraan de hoofdentrees van alle villa's zijn gesitueerd. Onder de tuin ligt een geheel ondergrondse parkeergarage met 223 plaatsen en een ruime fietsenstalling.

Bereikbaarheid: De villa's zijn drie of vier lagen hoog. Door het koppelen van de kantoorvilla's met een tussenlid kunnen, indien gewenst, grotere aaneengesloten vloeroppervlakten worden aangeboden. De grootte per kantoorvilla varieert van circa 550m² - 750m².

De architectuur is gebaseerd op klassieke uitgangspunten en draagt zorg voor een voorname uitstraling, die passend is bij het begrip 'kantoorvilla'. Door zijn opzet en uitwerking is het project uniek in zijn soort en buitengewoon geschikt voor kleinere bedrijven, die prijs stellen op een eigen gebouw met een specifieke uitstraling en een uitstekende bereikbaarheid.

Adres: Röntgenlaan 3, 2719 DX Zoetermeer.

Metrage: Voor verhuur zijn de navolgende verdiepingen in de kantoorvilla beschikbaar:

Begane grond VERHUURD
Eerste verdieping circa 155m² v.v.o.
Tweede verdieping circa 155m² v.v.o.
Derde verdieping VERHUURD

gemeten conform NEN-2580 meetstaat.

Parkeren: Bij deze kantoorvilla behoren 18 parkeerplaatsen. Voor verhuur zijn 10-13 parkeerplaatsen beschikbaar. De parkeerplaatsen zijn gelegen in de parkeergarage onder de gemeenschappelijke binnentuin. Er is een elektrische oplaadpaal aanwezig.

Opleveringsniveau: De kantoorruimte wordt in de huidige hoogwaardige staat opgeleverd en is o.a. voorzien van:
* liftinstallatie (Kone Greenstar/ type Prominent);
* brandslanghaspel;
* brandmeld -/ ontruimingsinstallatie;
* rookmelders;
* presentatiebord (buitenzijde);
* entreeverlichting (buitenzijde);
* mechanische afzuiginstallatie toiletten en pantry. Tevens wordt de lucht afgezogen via een afzuigpunt in de hallen op de begane grond en verdiepingen;
* centrale verwarming (Remeha) middels convectoren (om en om) voorzien van thermostatische radiatorkranen;
* plafonds en wanden zijn voorzien van stucwerk;
* de vloer in de hal, de lift (en omlijsting van de lift), alsmede het trappenhuis op de begane grond is voorzien van graniet;
* dames- en herentoiletgroep per verdieping;
* buitenzonwering (zuid- en westgevel);
* kabelgoten;
* airconditioning;
* fietsenstalling (gemeenschappelijk);
* huidige indeling in kantoorkamers middels stalen/ glazen scheidingswanden;
* vloerbedekking/ pvc-vloer;
* verlichting.

Indien wenselijk kan eventueel mede gebruik gemaakt worden van de op de derde verdieping gesitueerde kantine-/ vergaderruimte.

Eventueel en indien wenselijk kan het bestaande meubilair worden overgenomen dan wel kan er gemeubileerd worden verhuurd.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 1.650,-- per kantoorverdieping per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Het eventuele medegebruik van de kantine-/ vergaderruimte op de derde verdieping is niet in deze huurprijs meegenomen.

Huurprijs parkeren: € 900,-- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn: In overleg.

Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten: € 35,-- per m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, als voorschot te voldoen met na verrekening voor de leveringen en diensten van de parkeergarage, alsmede de gemeenschappelijke binnentuin en overige gemeenschappelijke voorzieningen buiten de kantoorvilla:
* Levering van energie, waaronder wordt verstaan het verbruik van brandstof en elektriciteit ten behoeve van verwarming, ventilatie en overige algemene voorzieningen, vastrechtkosten, de meterhuur, alsmede de te maken kosten voor het juist meten, welke meting door of namens verhuurder wordt geregistreerd alsmede toegewezen, van het energieverbruik en het daarop betrekking hebbende serviceabonnement;
* Levering van water, met inbegrip van vastrechtkosten en meterhuur; (iedere kantoorvilla heeft een tussenmeter)
* Het schoonhouden van gemeenschappelijke ruimten;
* Afvoer van huisvuil, alsmede eventuele reinigingsrechten;
* Het schoonhouden van bovengenoemde ruimten inclusief de beglazingen;
* De verzekering van alle glasruiten;
* Levering van energie en water voor gemeenschappelijke doeleinden als verlichting, verwarming, ventilatie, deuropeners, belinstallatie, klokken, overige algemene installaties, schoonmaakwerk en tuinonderhoud;
* Het herstellen van beschadigingen, vervangen van lampen etc., in de algemene ruimten.
* Het opheffen van verstoppingen in gezamenlijke afvoerleidingen;
* Het schoonhouden van goten en regenafvoerpijpen; (in- en om parkeergarage)
* Het onderhoud van gemeenschappelijke tuinen, beplantingen, terreinen, wegen, parkeerplaatsen;
* De op onderhavige diensten en leveringen drukkende beheersadministratiekosten van 5%.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.300,- p.m. (21% BTW)
Servicekosten
€ 35,- per vierkante meter p.j.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg, op korte termijn mogelijk

Bouw

Type
Kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2002
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
kantorenpark
Snelweg afrit
< 500 m
NS station
< 500 m
Bushalte
< 500 m
Tramhalte
500 m - 1000 m

Kantoorruimte

Oppervlakte
310 m²
Verdiepingen
4
Voorzieningen
Kabelgoten, Kamerindeling, Liften, Te openen ramen, Toilet, Verwarming, Airco, Mechanische ventilatie
In units vanaf
155
Turn key
nee

Parkeren

Overdekt
10
Prijs overdekt
€ 900,-

Foto's

Röntgenlaan 3Röntgenlaan 3Röntgenlaan 3Röntgenlaan 3Röntgenlaan 3Röntgenlaan 3Röntgenlaan 3Röntgenlaan 3Röntgenlaan 3Röntgenlaan 3Röntgenlaan 3Röntgenlaan 3Röntgenlaan 3Röntgenlaan 3Röntgenlaan 3Röntgenlaan 3Röntgenlaan 3Röntgenlaan 3Röntgenlaan 3Röntgenlaan 3Röntgenlaan 3

Kaart