Kelvinstraat ong

ZOETERMEER
Verkocht

Omschrijving

Kelvinstraat Zoetermeer

Op een aantrekkelijke zichtlocatie, direct naast de Australiëweg en het Prinses Maximaplein ontwikkelt Van der Kooy Vastgoed een bedrijventerrein met een breed en gevarieerd aanbod van diverse bedrijfspanden. Het aanbod varieert van circa 75m² tot maar liefst 1.050m².

De bedrijfspanden hebben een luxe uitstraling, goede bereikbaarheid en vormen zo de ideale plek voor het vestigen van uw bedrijf. Met een knipoog naar het plein wat naar onze koningin is genoemd; met recht een plek voor 'royals'.

Alle bedrijfspanden worden standaard opgeleverd met eigen privé- en gemeenschappelijke parkeerplaatsen, zodat u hier geen parkeerproblemen zult ondervinden.

Locatie
De bedrijfsverzamelgebouwen bevinden zich aan de Kelvinstraat op een zichtlocatie direct naast de Australiëweg en Oostweg, aan de rand van de woonwijk Oosterheem.

Bereikbaarheid
Project Kelvinstraat ligt direct aan de doorgaande wegen Australiëweg en Oostweg en op slechts enkele minuten van de A12. Ook met het openbaar vervoer is de bereikbaarheid goed. De bushalte bevindt zich namelijk dichtbij aan de Oostweg. Hierdoor zijn de bedrijfspanden perfect te bereiken voor uw klanten, leveranciers en medewerkers.

DRIE VERZAMELGEBOUWEN
Project Kelvinstraat bestaat uit drie individuele panden met daarin een breed scala aan verschillende units.

GEBOUW A
Gebouw A, direct gelegen aan de Oostweg, is het visitekaartje van de ontwikkeling. U vindt hier bedrijfsunits van 370 tot 1048 m².

GEBOUW B
Gebouw B, bestaande uit 5 bedrijfsunits van 210 tot 215m², is gelegen in het midden van het project. De breedte (bijna 8 meter) en hoogte (ruim 4 meter) maken de bedrijfsunits uniek.

GEBOUW C
Gebouw C bestaat uit 22 bedrijfsunits met een breed scala aan oppervlaktes. Aan de Franklinstraat bevinden zich 2 unieke showroomunits en vormen het tweede visitekaartje en de entree van de ontwikkeling.

Gebouw A bestaat uit 5 bedrijfspanden. De bouwnummers A2 t/m A5 beschikken over 2 volledige verdiepingen. Bouwnummer A1 beschikt zelfs over 3 volledige verdiepingen en biedt daarmee een zee aan ruimte. De zichtlocatie aan de Oostweg maakt het stuk voor stuk unieke bedrijfspanden.

Momenteel is het laatste bedrijfspand in Gebouw A voor verkoop beschikbaar:

Bouwnummer A1

Metrage:
Breedte ca. 25,3 meter
Ca. 372 m² BVO begane grond
Ca. 332 m² en 334 m² BVO entresol
17 parkeerplaatsen

Koopsom € 1.379.000,- V.O.N. (excl. BTW)

Kenmerken bedrijfsunit A1:
- Circa 1.038m² bvo bedrijfsruimte met 17 privé parkeerplaatsen;
- Gelegen op eigen grond;
- Hoogwaardig materiaalgebruik;
- Vloerbelasting begane grond ten minste 1.500 kg per m²;
- Entresolvloer wordt uitgevoerd als kanaalplaatvloer en heeft een vloerbelasting van ten minste 400 kg per m²;
- Aluminium kozijnen voorzien van HR++ isolatieglas;
- Handbediende overheaddeur;
- Vrije hoogte begane grond circa 5 meter.

Voor meer informatie zie ook website kelvinstraat.nl

Duurzaamheid
De bedrijfspanden in het project Kelvinstraat voldoen aan de laatste duurzaamheidseisen uit het Bouwbesluit. De bedrijfspanden worden zonder gasaansluiting opgeleverd en zijn via aantrekkelijk geprijsde meerwerkopties te voorzien van zonnepanelen. Door de hoogwaardige isolatie zijn de units uitstekend geschikt om te verwarmen en koelen door middel van een warmtepompinstallatie.

Er is gekozen voor een duurzaam ontwerp en materialen die daarbij aansluiten. De panden worden afgewerkt met hoogwaardige gevelelementen met gevelmetselwerk. Deze afwerking zorgt voor meer uitstraling en waardevastheid in de toekomst. Door het toepassen van hoogwaardige aluminium en kunststof kozijnen is er in de toekomst bovendien minimaal onderhoud nodig. De daken worden afgewerkt met extra sterke dakbedekking met een lange levensduur (standaard 10 jaar garantie). De PIR-plus panelen staan bekend om de hoge Rc-waarde en de brandveiligheid. Ook op dit vlak zijn de gebouwen duurzaam.

Vereniging van eigenaren
Als koper van een bedrijfspand in het project Kelvinstraat wordt u automatisch lid van de Verenigingen van Eigenaren die zullen worden opgericht. De VvE zorgt voor het uitvoeren van klein en groot onderhoud en behartigt de overige gemeenschappelijke belangen. In gebouw A wordt u alleen lid van de (hoofd) Vereniging van Eigenaren voor de wegen en parkeerplaatsen.

Flexibel en klantgericht
De gemeente Zoetermeer denkt graag met lokale ondernemers. Zo biedt het bestemmingsplan ruimte voor mogelijkheden zoals onder andere bedrijvigheid (t/m cat. 3.2) en ambachtelijke bedrijven.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.379.000,- v.o.n. (21% BTW)
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2023
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Locatie

Ligging
bedrijventerrein
Snelweg afrit
500 m - 1000 m
Bushalte
< 500 m
Tramhalte
1000 m - 1500 m

Bedrijfshal

Oppervlakte
1.048 m²
Vrije hoogte
500 cm
Vloerbelasting
1500 kg / m2
Voorzieningen
Betonvloer, Overhead deuren

Parkeren

Niet overdekt
17

Foto's

Kelvinstraat ongKelvinstraat ongKelvinstraat ongKelvinstraat ongKelvinstraat ongKelvinstraat ongKelvinstraat ongKelvinstraat ong

Kaart