Goudstraat 99

ZOETERMEER
Verkocht

Omschrijving

Layers komt naar Zoetermeer! Layers Zoetermeer is een ontwikkeling van Today Real Estate Development en zal worden gerealiseerd aan de Goudstraat 99 op bedrijventerrein 'Lansinghage' in Zoetermeer.

Het project bestaat uit 28 goed geïsoleerde en moderne bedrijfsunits verdeeld over twee bouwblokken met verschillende afmetingen. De standaard uitrusting is een in het werk gestorte begane grondvloer met een volledige betonnen verdiepingsvloer. Daarnaast zijn er diverse bedrijfsunits met houten gevelbekleding, een harmonicadeur en een tweede verdieping inclusief dakterras.

Bedrijventerrein Lansinghage is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de rijksweg A12 en is uitstekend bereikbaar en zichtbaar vanaf de provinciale wegen N470.

Layers:
Layers is een toekomstbestendig huisvestingsconcept dat flexibele ruimtes creëert voor uw onderneming in een community van hardwerkende en creatieve ondernemers. In beginsel is Layers voor iedereen, maar de gemene deler van de toekomstige gebruikers zal een behoefte hebben aan meer dan een saaie, blikkerige bedrijfsunit. Layers staat voor alles behalve de saaie bedrijfsunits. De duurzame materialen, het gebruik van veel glas in de gevels en de onderscheidende architectuur geven Layers zijn unieke look & feel en herkenbaarheid. De met echt hout beklede units zijn gebouwd met duurzame materialen allemaal voorzien van stijlvolle glazen harmonicadeuren of van een overheaddeur.

VLOEROPPERVLAKTEN EN KOOPSOMMEN
De totale vloeroppervlakten variëren van 69 m² tot 144 m². De koopsommen starten al vanaf € 164.500 v.o.n., te vermeerderen met btw. Voor een gedetailleerd overzicht verwijzen we u naar de bijgevoegde brochure. Vraag ons naar de actuele beschikbaarheid.

OPLEVERINGSNIVEAU
- Overheaddeur (optioneel elektrisch bedienbaar) of aluminium harmonicadeuren voorzien van glas (handmatig bedienbaar)
- Separate toegangsdeur
- Begane grondvloer beton monoliet glad (1.000 kg/m²)
- Twee afgedopte rioolafvoeren
- Meterkast voorzien van aansluitingen voor elektra (3x25A), water (Qn 1,5) en internet (aansluitkosten niet in koopsom inbegrepen)
- Dichte vurenhouten trap
- Verdiepingsvloer bestaat uit een ruwe kanaalplaatvloer met opgevulde naden (400 kg/m²)
- Aluminium raamkozijnen (deels te openen) voorzien van HR++ isolatieglas en ventilatieroosters
- Twee dak doorvoeren ter voorbereiding op mechanische ventilatie en zonnepanelen
- Vrije hoogte begane grond ca. 3,60 m.
- Vrije hoogte verdieping(en) ca. 3,00 m.
- Voorgevel voorzien van reclamepaneel

OPTIELIJST
Voor de optielijst voor het meer-/minderwerk verwijzen wij u naar de verkoopdocumentatie. Uiteraard kan ROBSWART BEDRIJFSHUISVESTING B.V u ook van direct antwoord voorzien.

PLANNING
De bouw vangt aan nadat minimaal 70% van het project is verkocht en de omgevingsvergunning onherroepelijk is. De start bouw staat gepland voor 3e kwartaal 2024. De verwachte oplevering is in het 2e kwartaal van 2025. Aan deze indicatieve planning kunnen expliciet geen rechten worden ontleend.

Bij de oplevering zal er opleveringsronde worden gemaakt waarbij eventuele gebreken of tekortkomingen worden gedocumenteerd. De opleveringsdatum zal circa twee weken van tevoren door de ontwikkelaar en/of aannemer worden gecommuniceerd.

BESTEMMING
De bestemming van het perceel is ''bedrijf tot en met categorie 3.1', bedrijven tot en met milieucategorie 3.1 volgens bestemmingsplan 'Kwadrant/vanTuyll sportpark/Brinkhage/Lansinghage'. Voor aanvullende informatie over de bestemming kunt u ROBSWART BEDRIJFSHUISVESTING B.V. raadplegen.

OMGEVINGSVERGUNNING
De omgevingsvergunning die nodig is voor de realisatie van de bouw is reeds aangevraagd en wordt verwacht in april 2024. Eventuele specifieke vergunningen voor het gebruik zullen door koper moeten worden aangevraagd.

PROJECTNOTARIS
Van Benthem & Keulen (VBK) te Utrecht is aangewezen als projectnotaris. VBK is onder andere verantwoordelijk voor:

- Splitsingsakte: in deze akte staat onder andere hoe het project is opgedeeld, uit hoeveel appartementsrechten het bestaat, waar eventuele gemeenschappelijke ruimten/voorzieningen zijn en het reglement van de Vereniging van Eigenaren (VvE).
- Splitsingstekening: deze tekening behoort tot een splitsingsakte en is een schematisch overzicht van de exclusieve gebruiksruimten van de appartementen in het project alsmede welke delen van het gebouw gemeenschappelijk zijn en welke delen toebehoren aan appartementseigenaren.
- Koop- en aannemingsovereenkomst: middels deze overeenkomsten worden de aankoop van de grond en de afspraken met de aannemer vastgelegd.
- Akte van levering: deze akte wordt opgesteld door c.q. getekend bij de projectnotaris waarmee het eigendom over gaat op de koper.

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 10 werkdagen na ondertekening van de koop- en aannemingsovereenkomst een waarborgsom te voldoen of een bankgarantie te stellen ter grootte van 10% van de koopsom. Een waarborgsom wordt voldaan op de derdengeldenrekening van Van Benthem & Keulen.

BETALING
De betaling vindt plaats in termijnen. De eerste termijn betreft de aankoop van de grond. Naar mate de bouw vordert worden de verschillende termijnen in rekening gebracht. In het geval er een hypothecaire lening wordt afgesloten, zal de bank doorgaans rechtstreeks de betalingen verrichten.

NUTSVOORZIENINGEN
De aansluitkosten van de nutsvoorzieningen worden doorbelast aan koper met een maximum van € 4.000,- excl. BTW.

VERENIGING VAN EIGENAARS
Zoals gebruikelijk bij een of meerdere bedrijfsverzamelgebouwen wordt het project gesplitst in appartementsrechten. Kopers zijn automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars die beheerd wordt door een externe beheerder (VT 2000). Iedere eigenaar heeft stemrecht in de vereniging. De vereniging is er om de kwaliteit van het complex te waarborgen. Zaken die zoal geregeld worden binnen de VvE zijn:
- Opstalverzekering
- Aansprakelijkheidsverzekering
- Onderhoudsreserveringen

Kenmerken
Oppervlakte: 2.923 m² (in units vanaf 69 m²)
Bedrijfshal oppervlakte: 1.226 m²
Kantoor oppervlakte: 1.590 m²
Eigen parkeerplaatsen per unit: 2

DISCLAIMER
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze tekst de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen de makelaar en ontwikkelaar niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend. Deze advertentie kan niet worden gezien als een aanbod dat juridisch bindend kan worden geaccepteerd door een geïnteresseerde.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 164.500,- v.o.n. (21% BTW)
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg, Omstreeks 2e kwartaal 2025

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2024
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Locatie

Ligging
bedrijventerrein
Snelweg afrit
500 m - 1000 m
NS station
1000 m - 1500 m
Bushalte
< 500 m

Bedrijfshal

Oppervlakte
69 m²
In units vanaf
69 m²
Vrije hoogte
360 cm
Vloerbelasting
1000 kg / m2
Voorzieningen
Betonvloer, Overhead deuren

Parkeren

Niet overdekt
2

Foto's

Goudstraat 99Goudstraat 99Goudstraat 99Goudstraat 99Goudstraat 99Goudstraat 99Goudstraat 99Goudstraat 99Goudstraat 99Goudstraat 99

Kaart