Frijdastraat 22b

RIJSWIJK
Huurprijs: € 115,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)

Omschrijving

Algemeen: Het betreft een renovatie-/nieuwbouwontwikkeling van kleinschalige kantoorvilla's gelegen aan de Visseringlaan, Verrijn Stuartlaan, Van Gijnstraat, Frijdastraat, op Businesspark Plaspoelpolder te Rijswijk. Momenteel krijgen wij op korte termijn één gehele turn key kantoorvilla voor verhuur beschikbaar.

De kantoorvilla's/ appartementen zijn gebouwd volgens een nieuw concept op basis van de Feng Shui-leer, waar duurzaamheid, gezondheid, energiebeperking en vooral plezierig werken een belangrijke rol spelen.

Bereikbaarheid: De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. De buslijnen 33, 48, 50, 51, 56, 131 en 138 hebben hun halteplaats in de directe nabijheid, evenals tramlijn 17. NS station Rijswijk en winkelcentrum In den Boogaard ligt op loopafstand. Ook de bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. De 'Plaspoelpolder' ligt direct aan de Rijksweg A4, knooppunt Ypenburg en Prins Clausplein liggen nabij.

Adres: Frijdastraat 22b, 2288 EZ te Rijswijk.

Metrage: Circa 433 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping.

Parkeren: Er zijn parkeerplaatsen te huur op de gezamenlijke binnenplaats van het complex.

Opleveringsniveau:

De kantoorvilla zal worden opgeleverd in 'turn-key' staat, duurzaam, en onder andere voorzien van:

- eigen entree;
- dubbele toiletgroep per verdieping;
- eigen gas-, elektra- en watermeter;
- eigen c.v. installatie met radiatoren;
- luchtbehandeling met topkoeling;
- te openen ramen;
- wandkabelgoten voor data- en elektrabekabeling;
- systeemplafonds v.v. LED verlichting;
- huidige indeling middels scheidingwanden;
- huidige vloerafwerking (coating);
- videofooninstallatie.

Huurprijs kantoorruimte 'turn-key' staat: Vanaf € 115,-- p/m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (BTW).

Huurprijs parkeren: € 750,-- p.p.p.j. met BTW.

Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkenmale met 5 jaar te verlengen. Flexibelere huurtermijnen zijn bespreekbaar!

Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten: Nader overeen te komen. Bij verhuur van een zelfstandige villa zal de huurder rechtstreeks contracten aangaan met de desbetreffende Nutsbedrijven.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 115,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg, op korte termijn mogelijk.

Bouw

Type
Kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Energielabel
B

Locatie

Ligging
bedrijventerrein, kantorenpark
Snelweg afrit
500 m - 1000 m
NS station
500 m - 1000 m
Bushalte
< 500 m
Tramhalte
< 500 m

Kantoorruimte

Oppervlakte
433 m²
Verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Kabelgoten, Kamerindeling, Pantry, Systeemplafond, Te openen ramen, Toilet, Verwarming, Topkoeling
In units vanaf
433
Turn key
nee

Parkeren

Niet overdekt
1
Prijs niet overdekt
€ 750,-

Foto's

Frijdastraat 22bFrijdastraat 22bFrijdastraat 22bFrijdastraat 22bFrijdastraat 22bFrijdastraat 22bFrijdastraat 22bFrijdastraat 22bFrijdastraat 22bFrijdastraat 22bFrijdastraat 22bFrijdastraat 22bFrijdastraat 22bFrijdastraat 22bFrijdastraat 22bFrijdastraat 22bFrijdastraat 22bFrijdastraat 22b

Kaart