Einsteinlaan 20

ZOETERMEER
Huurprijs: € 120,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)

Omschrijving

Algemeen: Kantoorgebouw 'The Disk' omvat in totaal circa 4.714 m² v.v.o. en is prominent gelegen in de wijk 'Rokkeveen' op de kantorenlocatie 'Campus'.

Het moderne kantoor beschikt over een representatieve entree welke onder andere is voorzien van een atrium en receptie. Tevens is er een volledig geoutilleerd bedrijfsrestaurant aanwezig welke indien gewenst weer in gebruik genomen kan worden. Middels de twee personenliften zijn de diverse verdiepingen eenvoudig en snel te bereiken. Door de aanwezigheid van grote raampartijen genieten de vloeren van veel direct zonlicht, hetgeen bijdraagt aan een prettige werkomgeving. Daarnaast zijn de verschillende verdiepingen ruim opgezet, open en efficiënt indeelbaar waardoor er eenvoudig diverse werkplekconcepten, ontmoetings- en vergaderfaciliteiten gecreëerd kunnen worden. De vloeren zijn deels reeds voorzien van een hoogwaardige inrichting (turn-key). 'The Disk' betreft een zeer duurzaam kantoorgebouw en beschikt hierdoor over een energielabel A.

De ruime parkeernorm (1:45) en de aanwezigheid van een NH hotel met conferentieruimte, winkelcentrum "Rokkeveen" alsmede station Zoetermeer, maakt de 'Campus' een zeer gewilde kantorenlocatie. Diverse toonaangevende bedrijven zoals SBB, Dunea, KPN en Ipse de Bruggen hebben eerder voor deze locatie gekozen.

Bereikbaarheid: Het kantoorgebouw is door zijn centrale ligging aangesloten op een uitstekende infrastructuur. De uitvalswegen van de rijksweg A-12 (Den Haag - Utrecht v.v.) zijn in de directe nabijheid gelegen. De rijkswegen A4, (Amsterdam - Rotterdam v.v.) A13 (Den Haag - Rotterdam v.v.) en de N-470 (Zoetermeer - Delft - Rotterdam v.v.) zijn eenvoudig en in korte tijd bereikbaar evenals de luchthavens Schiphol (25 minuten) en Rotterdam The Hague Airport (15 minuten).

Met het openbaar vervoer is het kantoorgebouw eveneens optimaal bereikbaar. Het station Zoetermeer (trein, bus, RandstadRail) is op loopafstand gelegen.

Adres: Einsteinlaan 20, 2719 EP Zoetermeer

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Zoetermeer
Sectie: E
Nummer: 6387

Bouwjaar: Omstreeks 2001.

Metrage: Het kantoorgebouw omvat ca. 4.714 m² v.v.o. kantoorruimte incl. toebedeling algemene ruimten, welke als volgt is verdeeld:

Begane grond circa 417,96 m²
1e verdieping circa 782,96 m²
2e verdieping circa 834,76 m²
3e verdieping circa 863,76 m²
4e verdieping circa 892,69 m²
5e verdieping VERHUURD

De oppervlakte is gemeten volgens NEN 2580 .

Parkeren: Op het naastgelegen parkeerterrein en in de ondergelegen parkeergarage zijn nu nog 87 parkeerplaatsen voor de verhuur beschikbaar, hetgeen resulteert in een uitstekende parkeernorm van circa 1:45 v.v.o.

Energielabel: Label A.

Opleveingsniveau: Het object wordt in de huidige (turn-key) staat opgeleverd. In overleg behoort een gerenoveerd casco+ oplevering eveneens tot de mogelijkheden. Tot het gehuurde behoort in ieder geval;
- representatieve entree/ontvangst;
- twee personenliften;
- toiletgroepen per verdieping;
- verhoogde (computer-)vloeren met kabelgoten voorzien van UTP CAT 6 bekabeling;
- 2,5-voudige mechanische ventilatie voorzien van topkoeling, waarbij 10% van het vloeroppervlak van de verdiepingen alsmede de gehele begane grond over 6-voudige ventilatie beschikt;
- deels te openen ramen;
- klimaatplafonds;
- op de eerste verdieping een volledig geoutilleerd bedrijfsrestaurant voorzien van spoelkeuken en afgiftebalie;
- zonwerende beglazing;
- pantry(-aansluiting) per verdieping;
- brandmeldinstallatie;
- systeemplafond voorzien van (door Verhuurder aan te brengen) geïntegreerde (LED-)verlichting, voorzien van daglichtregeling;
- buitenterras;
- douchevoorziening;
- huidige vloerbedekking;
- huidige binnen zonwering;
- huidige scheidingswanden.

De huidige huurdersvoorzieningen waaronder vloerbedekking, scheidingswanden, bedrijfsrestaurant, binnen zonwering en databekabeling zullen "om niet" aan huurder worden overgedragen.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijzen:
Kantoorruimte: € 120,-- p/m² per jaar
Parkeren: € 600,-- per parkeerplaats per jaar

Alle bovengenoemde bedragen dienen te worden vermeerderd met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn: Een huurtermijn vanaf 5 (vijf) jaren, aansluitende automatische verlengingsperioden van telkens 5 (vijf) jaren.

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: Per direct.

Huurbetaling: Per kwartaal vooruit te voldoen.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten: De servicekosten bedragen € 56,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en zijn als voorschot bij vooruit betaling verschuldigd op basis van jaarlijkse nacalculatie. De exacte inhoud van het pakket van leveringen en diensten zal nader tussen partijen worden overeengekomen.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie of waarborgsom stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 120,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)
Servicekosten
€ 56,- per vierkante meter p.j.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Type
Kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2001
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
kantorenpark
Snelweg afrit
500 m - 1000 m
NS station
< 500 m
Bushalte
< 500 m
Tramhalte
500 m - 1000 m

Kantoorruimte

Oppervlakte
3.792 m²
Verdiepingen
6
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Kabelgoten, Kamerindeling, Liften, Pantry, Systeemplafond, Toilet, Verwarming, Mechanische ventilatie, Topkoeling
In units vanaf
418
Turn key
nee

Parkeren

Overdekt
87
Prijs overdekt
€ 600,-

Foto's

Einsteinlaan 20Einsteinlaan 20Einsteinlaan 20Einsteinlaan 20Einsteinlaan 20Einsteinlaan 20Einsteinlaan 20Einsteinlaan 20Einsteinlaan 20Einsteinlaan 20Einsteinlaan 20Einsteinlaan 20Einsteinlaan 20Einsteinlaan 20Einsteinlaan 20Einsteinlaan 20Einsteinlaan 20Einsteinlaan 20Einsteinlaan 20Einsteinlaan 20Einsteinlaan 20Einsteinlaan 20Einsteinlaan 20Einsteinlaan 20Einsteinlaan 20Einsteinlaan 20Einsteinlaan 20Einsteinlaan 20

Kaart