NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Persbericht ROBSWART Bedrijfshuisvesting B.V.

Zoetermeer - ROBSWART Bedrijfshuisvesting B.V. regionale bedrijfs onroerend goed specialist domineert de afgelopen jaren volgens PropertyNL - hét vakblad voor onafhankelijke research voor professionals in vastgoed – de adviesmarkt in het MKB- segment in de regio Haaglanden. PropertyNL concludeert dit op basis van aanvullend onderzoek naar transacties ≤ 500m² kantoorruimte en ≤ 750m² bedrijfsruimte.

In de tijd dat grotere transactie uitblijven worden de MKB transacties van de vastgoedmarkt steeds interessanter. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in de regio Haaglanden op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed, onze werkwijze en servicegerichtheid in combinatie met ons uitgebreid netwerk is een belangrijke basis die tot dit resultaat heeft geleid. Ons team is al zeer langdurig bijeen, hetgeen ook een betrouwbare basis is voor onze opdrachtgevers. Dit resulteert in een zeer persoonlijke benadering en betrokkenheid vanuit ons team. Communicatie, flexibiliteit en proactieve houding vanuit ons team ligt mede ten grondslag aan dit fantastische resultaat.

ROBSWART Bedrijfshuisvesting is actief in de regio Haaglanden bij het in opdracht verhuren of aanhuren van bedrijfs-, kantoor- en winkelruimte of de koop en verkoop daarvan. Adviseren op het gebied van onder andere (her)huisvesting, financiering en beleggingen. Het taxeren van onroerende zaken ten behoeve van uiteenlopende doeleinden.

Venster sluiten

{here comes the content}