Van 't Hoffplein 1

ZOETERMEER
Huurprijs: € 599,- p.m. (21% BTW)

Omschrijving

Algemeen: Het object is gelegen nabij winkelcentrum "De Leyens" te Zoetermeer met al zijn voorzieningen en Gezondheidscentrum "De Leyens" in de wijk Buytenwegh/ De Leyens.

Bereikbaarheid: De bereikbaarheid is zowel per auto als openbaar vervoer uitstekend te noemen. Het object is direct gelegen naast het RandstadRailstation "De Leyens"

Adres: Van 't Hoffplein 1(b), 2725 EA te Zoetermeer.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Zoetermeer
Sectie : D
Nummer : 2444 (gedeeltelijk)

Bouwjaar: Omstreeks 1981.

Metrage: Circa 84 m² v.v.o. kantoorruimte.

Parkeren: In de directe omgeving zijn voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemming: De voor 'Maatschappelijk' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. maatschappelijke voorzieningen tot en met categorie B van de in Bijlage 1 bij deze regels behorende 'Lijst van bedrijfsactiviteiten'.

Opleveringsniveau: De kantoorruimte wordt opgeleverd in huidige staat onder andere voorzien van een keuken/ pantry en de toiletten zijn buiten de kantoorruimte gesitueerd en worden gedeeld met de naastgelegen zalen.

Reclame: Iedere op-, aan-, of onderbouw zonder toestemming van verhuurder is verboden. Het aanbrengen aan de buitenzijde van het gehuurde van naamborden, reclame-aanduidingen, uithangborden, zonneschermen, vlaggen, spandoeken, bloembakken, schijnwerpers en in het algemeen van uitstekende voorwerpen, mag slechts geschieden met toestemming van verhuurder, met inachtneming van de alsdan geldende gemeentelijke of andere publiekrechtelijke verordeningen.

HUURVOORWAARDEN

huurprijs: € 599,- per maand exclusief BTW, alsmede exclusief de service-/ en energiekosten.

Huurtermijn: 5 (vijf) jaar met de mogelijkheid om deze telkenmale met 5 (vijf) jaar te verlengen. Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: Per 1 januari 2022.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten: € 395,- per maand (prijspeil december 2021, indexatie jaarlijks per 1 juli) te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde BTW als voorschot te voldoen met naverrekening voor de kosten van onder andere:
- gas- water- en elektraverbruik (op basis van verdeelsleutel);
- schoonmaak algemene ruimten;
- onderhoud gemeenschappelijk groen;
- glasbewassing;
- glasverzekering;
- ontstoppen riool;
- administratie.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst Vidomes en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in juli 2003. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 11 juli 2003 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 72/2003.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 599,- p.m. (21% BTW)
Servicekosten
€ 395,- p.m.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per 2022-01-01

Bouw

Type
Kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1981
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
wijkwinkelcentrum, woonwijk
Bushalte
< 500 m
Tramhalte
< 500 m

Kantoorruimte

Oppervlakte
84 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Pantry
In units vanaf
84
Turn key
nee

Foto's

Van 't Hoffplein 1Van 't Hoffplein 1Van 't Hoffplein 1Van 't Hoffplein 1Van 't Hoffplein 1Van 't Hoffplein 1Van 't Hoffplein 1Van 't Hoffplein 1

Kaart