Stompwijkseweg 15a

LEIDSCHENDAM
Huurprijs: € 25,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)

Omschrijving

Algemeen: Het betreft een verhard buitenterrein gelegen aan de Stompwijkseweg te Leidschendam in een agrarische omgeving direct gelegen aan de A4 (Den Haag - Amsterdam) welk voorheen in gebruik is geweest als opslagterrein voor een bouwbedrijf.

Het terrein is alleen toegankelijk over een toegangsbrug welke niet in eigendom is en technisch gezien slechts incidenteel meer kan hebben dan de aangegeven 14 ton draagvermogen. De ligging van het terrein is niet geschikt voor aan- en afvoer en activiteiten op zondagen en in de avonden en nachten.

Bereikbaarheid: Uitstekend bereikbaar door zijn gunstige ligging direct nabij het verkeersknooppunt 'Prins Clausplein'. De A12 (Den Haag - Utrecht), A13 (Den Haag - Rotterdam), alsmede de A4 (Den Haag - Amsterdam) liggen derhalve op enkele autominuten afstand.

Adres: Stompwijkseweg 15a, 2266 GC te Leidschendam

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Stompwijk
Sectie: E
Nummer: 843 (gedeeltelijk)

Metrage: Het betreft een verhard buitenterrein van circa 5.297 m². Het terrein is verhard door middel van een combinatie van betonplaten en asfalt en voorzien van een stalen afsluitbaar hekwerk. Deelverhuur vanaf 2.000 m² oppervlakte is bespreekbaar.

Op het terrein is tevens een kleine opstal van ca. 140 m² aanwezig welke bestaat uit gedeelte kantine/kantoor en 2 overdekte opslagruimtes. Dit gebouw is geheel zelfstandig en tegen meerprijs desgewenst ook voor verhuur beschikbaar.

Parkeren: Zeer ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Bestemming: 'Bedrijf' met functieaanduiding: "specifieke vorm van bedrijf - opslagbedrijf".

Opleveringsniveau: Het buitenterrein wordt opgeleverd in huidige staat en is voorzien van onder andere:
* afsluitbaar hekwerk;
* verharding door middel van een combinatie van betonplaten en asfalt.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 25,-- p/m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkenmale met 5 jaar te verlengen.

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 =100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten: In overleg.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een waarborgsom storten ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 25,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Verhard buitenterrein
Soort bouw
bestaande bouw

Verhard buitenterrein

Percentage verhard
100
Verharding
asfalt

Foto's

Stompwijkseweg 15aStompwijkseweg 15aStompwijkseweg 15aStompwijkseweg 15aStompwijkseweg 15aStompwijkseweg 15a

Kaart