Samanthagang 68

ZOETERMEER
verhuurd onder voorbehoud

Omschrijving

Algemeen: De representatieve winkelruimte is gelegen in het geheel gerenoveerde winkelcentrum 'Rokkeveen' te Zoetermeer.

In dit winkelcentrum is een aantal landelijke ketens gevestigd waaronder Albert Heijn, Jumbo, Zeeman, Hema, Holland & Barret, Blokker, Gall & Gall, Primera, Etos en Subway. Tevens
is er een aantal speciaalzaken gevestigd zoals een slager, bakker, vishandel, groenteboer, bloemist, dierenboetiek en kaas- en notenwinkel alsmede diverse kledingwinkels. Het winkel- centrum bevindt zich centraal in de wijk, tegenover een kantorengebied met als gebruikers o.a. KPN, Dunea, Transport & Logistiek Nederland en De Goede Woning.

Bereikbaarheid: Het centrum is zowel met eigen als met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Adres: Samanthagang 68, 2719 CK te Zoetermeer.

Metrage: Totaal circa 60m² winkelruimte (géén horeca).

Parkeren: Er zijn voldoende parkeermogelijkheden op openbaar terrein (gratis) aan diverse zijden van het winkelcentrum.

Opleveringsniveau: De unit wordt casco verhuurd met aansluitpunten tot in de meterkast voor gas, water en elektra. Een en ander conform de technische omschrijving welke op aanvraag verkrijgbaar is.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 1.875,- per maand te vermeerderen met omzetbelasting.

Huurtermijn: 5 (vijf) jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkenmale 5 (vijf) jaar te verlengen.

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurbetaling: Per maand bij vooruitbetaling, door middel van automatische incassomachtiging verleend aan verhuurder.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten: € 30,-- per m² b.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot op de vergoeding voor bijkomende leveringen en diensten. Kosten aan openbare nutsbedrijven dienen door huurder zelf rechtstreeks te worden voldaan.

Promotiebijdrage: € 10,-- per m² b.v.o. per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Gevelreclame: Het aanbrengen van gevelreclame is toegestaan binnen de gebruikelijke en redelijke normen en in overleg met en met goedkeuring van de gemeente Zoetermeer. Het reclamevoorstel zal vooraf aan de verhuurder worden voorgelegd en behoeft haar schriftelijke goedkeuring. Huurder dient zelf te zorgen voor het verkrijgen van de noodzakelijke vergunningen voor de gevelreclame.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in september 2012. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, welke op 2 oktober 2012 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 58-2012.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met de servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.875,- p.m. (21% BTW)
Servicekosten
€ 30,- per vierkante meter p.j.
Status
verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg, op korte termijn mogelijk.

Bouw

Type
Winkelruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1992
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
wijkwinkelcentrum, woonwijk
Snelweg afrit
500 m - 1000 m
NS station
< 500 m
Bushalte
< 500 m
Tramhalte
500 m - 1000 m

Winkelruimte

Oppervlakte
60 m²
Verkoopvloeropp.
60 m²
In units vanaf
60
Front breedte
1.000 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Branche beperking
ja
Horeca toegestaan
nee
Overname personeel
nee

Foto's

Samanthagang 68Samanthagang 68Samanthagang 68Samanthagang 68Samanthagang 68Samanthagang 68Samanthagang 68Samanthagang 68Samanthagang 68Samanthagang 68Samanthagang 68Samanthagang 68

Kaart