Prinses Irenelaan 81

VOORBURG
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Algemeen: Het onderhavige bedrijfspand met kantoor maakt onderdeel uit van een kleinschalige bedrijvencomplex (5 units met verschillende maatvoering) en is gelegen aan de Prinses Irenelaan te Voorburg op een uitstekend bereikbare locatie op de grens van Voorburg en Den Haag.

De omliggende bebouwing bestaat hoofdzakelijk uit woningen en maakt onderdeel uit van woonwijk Voorburg 't Loo. Het winkelcentrum 'De Julianabaan' aan het Koningin Julianaplein is gelegen op loopafstand.

Bereikbaarheid:

Per auto
De gemeente Leidschendam-Voorburg is goed omsloten via onder andere drie rijkswegen namelijk A4, A12 en de N44. Het object ligt op 2 kilometer afstand van de A13 (afrit 4 Voorburg).

Per openbaar vervoer
Voorburg heeft een eigen treinstation van waaruit Den Haag Centraal op 4 minuten afstand om het kwartier te bereiken is. De dichtstbijzijnde tramhaltes (lijn 2) en RandstadRail lijn 3 en 4 liggen op 500 meter loopafstand.

Adres: Prinses Irenelaan 81, 2273 DH te Voorburg.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Voorburg
Sectie: D
Nummer: 5135
Grootte: 976 m² (eigen grond)

Tevens het 59/296e onverdeeld aandeel in de eigendom van een strook grond, gelegen nabij de Prinses Irenelaan te Voorburg, kadastraal bekend gemeente te Voorburg, sectie D nummer 5138, groot veertien are en zestig centiare, welke strook grond is bestemd als buurweg.

Bouwjaar: Omstreeks 1986 en gerenoveerd en uitgebreid in 2009.

Bestemming: De voor 'Bedrijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven zoals genoemd in de bij deze regels als bijlage behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten behorende tot ten hoogste categorie 2.

Energielabel: Label C.

Metrage: Het totale vloeroppervlak betreft circa 1.137 m² v.v.o. en is als volgt verdeeld:

Begane grond
Bedrijfsruimte circa 648 m² v.v.o.

1e verdieping
Kantoorruimte circa 489 m² v.v.o.

Parkeren: Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Tevens is er goede openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving. Daarnaast is er aan de achterzijde van het object op eigen terrein ook nog stuk verhard buitenterrein aanwezig.

Opleveringsniveau: Het multifunctionele bedrijfspand met kantoor wordt opgeleverd in huidige staat en is voorzien van onder andere:

Bedrijfsruimte
* glad afgewerkte betonvloer met een draagvermogen van circa 2.000 kg/m²;
* vrije hoogte deels circa 4 meter;
* 4-tal elektrisch bedienbare overheaddeuren;
* representatieve entree met receptie;
* industriële verlichting;
* heater;
* krachtstroomaansluiting(en);
* C.V. installatie v.v. radiatoren;
* toilet;
* brandblusser(s) alsmede brandslanghaspel(s);
* houten demontabele entresolvloer ca. 100 m².

Kantoorruimte
* systeemplafond v.v. inbouw verlichtingsarmaturen;
* hardhouten kozijnen voorzien van dubbel glas;
* te openen ramen;
* uitgebreide pantry;
* toiletgroep(en);
* kabelgoten ten behoeve van data, elektra en telefonie;
* airconditioning;
* elektrisch bedienbare buitenzonwering;
* huidige kantoorindeling middels (systeem)scheidingswanden;
* vloerbedekking.

KOOPVOORWAARDEN

Vraagprijs: € 1.175.000,-- k.k. (géén BTW van toepassing).

Transportdatum: In overleg.

Koopovereenkomst: NVM BOG koopakte.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de koopovereenkomst zal koper ter meerdere zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen een waarborgsom ter grootte van 10 % van de koopsom voldoen op rekening van de notaris.

Notaris: Nader door koper te bepalen.

Overige voorwaarden koopovereenkomst: Verkoper zal koper en zijn adviseur(s) in de gelegenheid stellen een due dilligence onderzoek uit te laten voeren. In dit kader zal verkoper koper onbeperkte toegang verlenen tot het verkochte. Koper zal het verkochte op de transportdatum in alle opzichten op basis van het uitgangspunt "as is where is" aanvaarden, waaronder onder meer wordt bedoeld de juridische, technische, milieukundige en feitelijke toestand waarin het verkochte zich bevindt waarbij verkoper géén garanties verstrekt. Het verkochte is omstreeks 1986 gebouwd. Hierdoor liggen de eisen die men mag stellen aan de bouwkwaliteit aanzienlijk lager dan de eisen die tegenwoordig dienen te worden gesteld aan vergelijkbare nieuwe objecten. Verkoper staat niet in voor (ouderdoms-)gebreken aan het verkochte (zoals bijvoorbeeld fundering, trappen, centrale verwarming, leidingen van elektra, water, gas, riolering, vloeren gevels, muren, en dergelijke), alsmede slijtage. Verkoper heeft koper in de gelegenheid gesteld een technisch/ bouwkundige inspectie uit te voeren.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.175.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1986
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Energielabel
C

Locatie

Ligging
bedrijventerrein
Snelweg afrit
1000 m - 1500 m
NS station
1000 m - 1500 m
Bushalte
< 500 m
Tramhalte
< 500 m

Bedrijfshal

Oppervlakte
648 m²
Perceelopp.
976 m²
Vrije hoogte
400 cm
Vloerbelasting
2000 kg / m2
Voorzieningen
Betonvloer, Heater, Overhead deuren, Pantry, Toilet

Kantoorruimte

Oppervlakte
489 m²
Verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Airco

Foto's

Prinses Irenelaan 81Prinses Irenelaan 81Prinses Irenelaan 81Prinses Irenelaan 81Prinses Irenelaan 81Prinses Irenelaan 81Prinses Irenelaan 81Prinses Irenelaan 81Prinses Irenelaan 81Prinses Irenelaan 81Prinses Irenelaan 81Prinses Irenelaan 81Prinses Irenelaan 81Prinses Irenelaan 81Prinses Irenelaan 81Prinses Irenelaan 81Prinses Irenelaan 81Prinses Irenelaan 81Prinses Irenelaan 81Prinses Irenelaan 81Prinses Irenelaan 81Prinses Irenelaan 81Prinses Irenelaan 81Prinses Irenelaan 81Prinses Irenelaan 81Prinses Irenelaan 81Prinses Irenelaan 81Prinses Irenelaan 81Prinses Irenelaan 81

Kaart