Populierendreef 335

VOORBURG
Onder optie

Omschrijving

Algemeen: Het multifunctionele bedrijfspand is gelegen op het bedrijventerrein Populierendreef in "Essesteijn" te Voorburg. Dit bedrijventerrein is 24.000 m2 groot en ligt tussen de groene woonwijk Essesteijn en de spoorlijn Den Haag-Leiden. Voor bedrijven tot en met milieucategorie 2 vanwege de nabijheid van woonwijk Essesteijn. Op loopafstand van The Mall of the Netherlands en dichtbij verschillende uitvalswegen.

Bereikbaarheid: Zeer goed bereikbaar zowel met eigen als met het openbaar vervoer met op loopafstand station Mariahoeve en tramverbindingen richting Den Haag. De op- en afritten van rijksweg A-4 (Rotterdam-Den Haag-Leiden-Amsterdam), A-12 (Den Haag-Zoetermeer-Utrecht) en N-44 (Wassenaar-Den Haag) bevinden zich op een korte afstand.

Adres: Populierendreef 335, 2272 RH te Voorburg.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Voorburg
Sectie: D
Nummer: 4686
Grootte: 624 m² (eigen grond)

Bouwjaar: Omstreeks 1990.

Metrage: Het multifunctionele bedrijfspand heeft een totale oppervlakte van circa 400m² b.v.o. bedrijfsruimte met kantoor.

Op eigen terrein zijn circa 6 parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemming: Bestemmingsplan Stedelijk.
De voor 'Bedrijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- bedrijven zoals genoemd in de bij deze regels als bijlage behorende Staat van bedrijfsactiviteiten behorende tot ten hoogste de categorie 2 zoals die op de verbeelding is aangegeven, met uitzondering van geluidszoneringsplichtige inrichtingen.

Opleveringsniveau: Het multifunctionele bedrijfspand wordt opgeleverd in huidige staat en is voorzien van onder andere:
* betonvloer met een draagvermogen van maximaal ca. 1.500 kg/m²;
* elektrisch bedienbare overheaddeur (ca. 2,95m b x 2,70m h);
* vrije hoogte (onderkant dak) ca. 3,3m;
* pantry;
* industriële verlichting;
* daklichten;
* krachtstroom;
* 2-tal toiletten;
* cv- installatie v.v. radiatoren;
* databekabeling;
* binnen zonwering (lamellen);
* systeemplafond v.v. inbouwverlichting;
* airconditioning.

KOOPVOORWAARDEN

Vraagprijs: € 595.000,-- k.k. (géén BTW van toepassing).

Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Koopovereenkomst: NVM BOG koopakte.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de koopovereenkomst zal koper ter meerdere zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen een waarborgsom ter grootte van 10 % van de koopsom voldoen op rekening van de notaris.

Notaris: Nader door koper te bepalen.

Overige voorwaarden koopovereenkomst: Verkoper zal koper en zijn adviseur(s) in de gelegenheid stellen een due dilligence onderzoek uit te laten voeren. In dit kader zal verkoper koper onbeperkte toegang verlenen tot het verkochte. Koper zal het verkochte op de transportdatum in alle opzichten op basis van het uitgangspunt "as is where is" aanvaarden, waaronder onder meer wordt bedoeld de juridische, technische, milieukundige en feitelijke toestand waarin het verkochte zich bevindt waarbij verkoper géén garanties verstrekt.

Het verkochte is omstreeks 1990 gebouwd. Hierdoor liggen de eisen die men mag stellen aan de bouwkwaliteit aanzienlijk lager dan de eisen die tegenwoordig dienen te worden gesteld aan vergelijkbare nieuwe objecten.

Verkoper staat niet in voor (ouderdoms-)gebreken aan het verkochte (zoals bijvoorbeeld fundering, trappen, centrale verwarming, leidingen van elektra, water, gas, riolering, vloeren gevels, muren, en dergelijke), alsmede slijtage. Verkoper heeft koper in de gelegenheid gesteld een technisch/ bouwkundige inspectie uit te voeren.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 595.000,- k.k.
Status
Onder optie
Aanvaarding
in overleg, op korte termijn mogelijk.

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1990
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
bedrijventerrein
Snelweg afrit
1000 m - 1500 m
Bushalte
< 500 m
Tramhalte
< 500 m

Bedrijfshal

Oppervlakte
400 m²
Perceelopp.
624 m²
Vrije hoogte
330 cm
Vloerbelasting
1500 kg / m2
Voorzieningen
Betonvloer, Krachtstroom, Overhead deuren, Pantry, Toilet, Airco

Parkeren

Niet overdekt
6

Foto's

Populierendreef 335Populierendreef 335Populierendreef 335Populierendreef 335Populierendreef 335Populierendreef 335Populierendreef 335Populierendreef 335Populierendreef 335Populierendreef 335Populierendreef 335Populierendreef 335Populierendreef 335Populierendreef 335Populierendreef 335Populierendreef 335Populierendreef 335Populierendreef 335Populierendreef 335Populierendreef 335Populierendreef 335Populierendreef 335Populierendreef 335

Kaart