Philipsstraat ong,

ZOETERMEER
verkocht

Omschrijving

21 nieuwbouw bedrijfsunits in Zoetermeer Project Philipsstraat.

Het bedrijfsverzamelgebouw bevindt zich op bedrijventerrein Hoornerhage in de gemeente Zoetermeer op de kruising Philipsstraat en Fokkerstraat op een fraaie zichtlocatie.

Rond juni 2020 zal de verkoop van de units starten, waarna naar verwachting rond augustus/ september 2020 gestart zal worden met de bouw van de project (na sloop van het opstal). De units zijn verkrijgbaar vanaf circa 48m² tot circa 100m² op de begane grond. Alle bedrijfsunits worden standaard voorzien van een betonnen entresolvloer variërende van circa 25m² tot circa 58m², die optioneel uit te breiden zijn.

Vereniging van Eigenaren
Als koper van een bedrijfsunit van de Philipsstraat wordt u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren die zal worden opgericht. De VvE zorgt voor het uitvoeren van klein en groot onderhoud en behartigt overige gemeenschappelijke belangen.

Duurzaamheid
De bedrijfsunits van de Philipsstraat voldoen aan de laatste duurzaamheidseisen uit het Bouwbesluit. De bedrijfsunits worden zonder gasaansluiting opgeleverd en zijn via aantrekkelijke geprijsde meerwerkopties te voorzien van zonnepanelen. Door de hoogwaardige isolatie zijn de units uitstekend geschikt om te verwarmen en koelen door middel van bijvoorbeeld een warmtepompinstallatie.

Er is gekozen voor een duurzaam ontwerp en materialen die daarbij aansluiten. De units worden afgewerkt met hoogwaardige gevelelementen met gevelmetselwerk. Deze afwerking zorgt voor meer uitstraling en waardevastheid in de toekomst. De daken worden afgewerkt met extra sterke dakbedekking met een lange levensduur (standaard 10 jaar garantie). De PIRplus panelen staan bekend om de hoge Rc-waarde en de brandveiligheid. Ook op dit vlak is het gebouw duurzaam.

Voldoende parkeerplekken
Alle bedrijfsunits worden standaard opgeleverd met eigen privé parkeerplaatsen, parkeerproblemen zult u hier dus niet ondervinden.

Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein Hoornerhage ligt aan doorgaande wegen en ligt op slechts enkele minuten afstand van de A12. Hierdoor is het bedrijfsverzamelgebouw perfect te bereiken voor uw klanten, leveranciers en medewerkers.

De bedrijfsunits aan de Philipsstraat liggen op minder dan 500 meter van de bushalte en op 1.500 meter van Station Lansingerland-Zoetermeer. Hiermee reist u gemakkelijk en comfortabel naar Den Haag en richting Gouda.

Kenmerken
- 21 bedrijfsunits vanaf 50 m² tot 100 m² BVO op de begane grond met daarbij verdiepingsvloeren
- onderling schakelbaar
- casco oplevering
- vrije hoogte ca. 6 m1
- duurzaam
- parkeren op eigen terrein
- bestemming t/m milieucategorie 3.1
- goede bereikbaarheid
- vloerbelasting begane grond tot max. 1.500 kg/m²
- vloerbelasting verdiepingsvloer tot max. 500 kg/m²

Ruime bestemmingsmogelijkheden
- Bedrijven t/m milieucategorie 3.1
- Lichte detailhandel in de vorm van het afhalen en bezorgen van etenswaren die ter plaatse worden bereid
- Kantoren
- Dienstverlening

Koopsommen vanaf € 114.500,-- v.o.n. excl. btw.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 114.500,- v.o.n. (21% BTW)
Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Locatie

Ligging
bedrijventerrein
Snelweg afrit
1000 m - 1500 m
NS station
1000 m - 1500 m
Bushalte
< 500 m

Bedrijfshal

Oppervlakte
74 m²
Vrije hoogte
600 cm
Vloerbelasting
1500 kg / m2
Voorzieningen
Betonvloer, Overhead deuren

Parkeren

Niet overdekt
2

Foto's

Philipsstraat ong,Philipsstraat ong,Philipsstraat ong,Philipsstraat ong,Philipsstraat ong,

Kaart