Oder 20

'S-GRAVENHAGE
Huurprijs: € 70.000,- p.j. (21% BTW)

Omschrijving

Algemeen: Representatieve kantoorruimte gelegen op één van mooiste locaties op het "Bedrijventerrein Forepark". Het object is gelegen op een zichtlocatie en is per direct voor verhuur beschikbaar.

Het bedrijventerrein 'Forepark' is een relatief jong bedrijventerrein dat inmiddels grote bekendheid heeft verworven. Thans zijn er diverse nationale en internationale bedrijven gevestigd zoals De Persgroep Nederland, Sligro, autodealers van de diverse bekende merken BMW, Mercedes, Saab, Volkswagen/Audi.

Bereikbaarheid: Het 'Forepark' ligt direct nabij het Prins Clausplein tussen de A-4 (Den Haag - Amsterdam v.v.), A-13 (Den Haag- Rotterdam v.v.) en de A-12 (Den Haag - Utrecht v.v.) en is derhalve perfect gelegen ten aanzien van de aan- en afvoer van goederen. Ook per openbaar vervoer is het 'Forepark' uitstekend bereikbaar middels een tweetal busverbindingen naar de in de omgeving gelegen NS-stations (RandstadRail). Tijdens de ochtend- en avondspits rijdt er een sneldienst rechtstreeks naar Den Haag Centraal Station (reistijd 10 minuten).

Adres: Oder 20, 2491 DC te Den Haag.

Metrage:
Begane grond: ca. 160 m² kantoorruimte
1e verdieping: ca. 179 m² kantoorruimte
2e verdieping: ca. 166 m² kantoorruimte

Parkeren: Er zijn 10 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar. Aan de openbare weg is tevens in voldoende mate onbetaalde parkeergelegenheid aanwezig.

Energielabel: B.

Opleveringsniveau: De kantoorruimte wordt opgeleverd in huidige staat en is voorzien van onder andere:
* systeemplafond v.v. inbouw verlichtingsarmaturen;
* airconditioning;
* toiletgroep(en) per verdieping;
* pantry per verdieping;
* luxaflex;
* brandslanghaspel(s);
* centrale verwarming d.m.v. radiatoren;
* kabelgoten;
* te openen ramen (draai-/ kiep).

Eventuele wensen van huurder zijn bespreekbaar.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 70.000,-- per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkenmale met 5 jaar te verlengen.

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: Per direct.

Huurbetaling: Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten: Het bedrijfspand is geheel zelfstandig en er zijn geen bijkomende leveringen en diensten door of vanwege verhuurder van toepassing. Huurder dient zelf zorg te dragen voor de aanvraag van gas, water en elektra alsmede de meterhuur bij de desbetreffende nutsbedrijven.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 70.000,- p.j. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Type
Kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2002
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Energielabel
B

Locatie

Ligging
bedrijventerrein
Snelweg afrit
500 m - 1000 m
Bushalte
500 m - 1000 m
Tramhalte
500 m - 1000 m

Kantoorruimte

Oppervlakte
505 m²
Verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Kabelgoten, Pantry, Systeemplafond, Te openen ramen, Toilet, Verwarming, Airco
In units vanaf
505
Turn key
nee

Parkeren

Niet overdekt
10

Foto's

Oder 20Oder 20Oder 20Oder 20Oder 20Oder 20Oder 20Oder 20Oder 20Oder 20Oder 20Oder 20Oder 20Oder 20Oder 20Oder 20Oder 20Oder 20

Kaart