Leemansplein 544

'S-GRAVENHAGE
Huurprijs: € 39.000,- p.j. (21% BTW)

Omschrijving

Algemeen: De nieuwbouw multifunctionele bedrijfsunit is gelegen op de begane grond van het nieuwbouwproject 'Vijverhof'.

Aan de overzijde van het Leeghwaterplein bevinden zich de Megastores met daarin opgenomen alle dagelijkse voorzieningen (o.a. Jumbo en Aldi). Eigenaar MRP is bezig met een re-branding en heeft het winkelcentrum omgedoopt tot Galleria.

De locatie grenst ook de Haagse Hogeschool en het ROC Mondriaan. Tussen blok 2 en 3 door is de belangrijkste looproute van de Haagse Hogeschool naar Galleria. De bereikbaarheid is uitstekend. Project Vijverhof ligt aan het Leeghwaterplein in de wijk Laakhaven-Hollands Spoor. Het plein ligt bovenop de parkeergarage Q-Park Laakhaven. Op loopafstand bevindt zich een tramhalte, bushalte en station Hollands Spoor (650 meter).

Adres: Leemansplein 544, 2521 EJ te Den Haag.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: 's-Gravenhage
Sectie: AD
Nummer: 4743 A57

Bouwjaar: 2022.

Metrage: Circa 161,9 m² B.V.O. winkelruimte gelegen op de begane grond.

de oppervlakte is gemeten volgens NEN 2580 .

Parkeren: Er zijn betaalde parkeermogelijkheden in de onder het plein gelegen parkeergarage. Verhuurder heeft een beperkt aantal parkeerplaatsen in de Q-park garage die zij zelf verhuren. Zolang voorradig kan huurder hiervoor direct bij verhuurder terecht.

Frontbreedte: Circa 20 meter.

Bestemming: De voor 'gemengd' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- detailhandel, dienstverlening, sportvoorzieningen, lichte en middelzware horeca uit de Staat van Horeca-categorieën als opgenomen in bijlage 1 van dit plan;
- detailhandel, dienstverlening, lichte en middelzware horeca uit de Staat van Horeca-categorieën als opgenomen in bijlage 1 van dit plan, maatschappelijke voorzieningen, bedrijven behorend tot de categorieën A en B uit de Staat van bedrijven bij functiemenging als opgenomen in bijlage 2 van dit plan.
Onder maatschappelijke voorzieningen wordt begrepen gezondheidszorg, welzijnsvoorzieningen, met uitzondering van onderwijs en kinderopvang, openbare dienstverlening, religie, verenigingsleven en zorg, met dien verstande dat inrichtingen als bedoeld in artikel 1 van het Besluit geluidhinder niet zijn toegestaan.
- maatschappelijk tevens voor gezondheidszorg, verenigingsleven en een buurtcentrum;
- 'kantoor' tevens voor kantoor, maar uitsluitend op de begane grond.

Er is overigens géén afzuiging naar het dak aanwezig. Hierdoor is het uitsluitend mogelijk om een lichte horeca te vestigen.

Energielabel: Label volgt zo spoedig mogelijk.

Opleveringsniveau: De winkelruimte wordt in huidige casco opgeleverd.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 39.000,- per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn: 5 (vijf) jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkens met 5 (vijf) jaar te verlengen.

Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten: Het gehuurde is geheel zelfstandig en geen bijkomende leveringen en/ of diensten door of vanwege verhuurder zijn van toepassing. Huurder is zelf verantwoordelijk voor aansluiting energie, (glas)verzekering(en) en glasbewassing puien.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in september 2012. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, welke op 2 oktober 2012 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 58-2012. Verhuurder behoud zich het recht voor om artikelen toe te voegen en/ of afwijkingen op te nemen.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een waarborgsom stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- toetsing/ screening Wwft;
- definitieve goedkeuring directie verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 39.000,- p.j. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg, op korte termijn mogelijk.

Bouw

Type
Winkelruimte
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2022
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Locatie

Ligging
wijkwinkelcentrum, woonwijk
NS station
500 m - 1000 m
Bushalte
< 500 m
Tramhalte
< 500 m

Winkelruimte

Oppervlakte
162 m²
Verkoopvloeropp.
162 m²
In units vanaf
162
Front breedte
2.000 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Branche beperking
ja
Horeca toegestaan
ja
Overname personeel
nee

Foto's

Leemansplein 544Leemansplein 544Leemansplein 544Leemansplein 544Leemansplein 544Leemansplein 544Leemansplein 544Leemansplein 544Leemansplein 544Leemansplein 544Leemansplein 544Leemansplein 544Leemansplein 544Leemansplein 544

Kaart