Industrieweg 6

ZOETERMEER
Vraagprijs: € 465.000,- k.k.

Omschrijving

Algemeen: Het multifunctionele bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Rokkehage aan de rand van het oude centrum van Zoetermeer en direct nabij de oprit naar de A-12 (Den Haag _ Utrecht).

Bereikbaarheid: Het bedrijventerrein "Rokkehage" is door zijn directe ligging aan de rijksweg A-12 (Den Haag _ Utrecht v.v.) en nabij de ring Oostweg - Australiëweg - Afrikaweg, welke diverse woonwijken in Zoetermeer met elkaar verbindt, uitstekend bereikbaar. Tevens sluit de nabij gelegen N-470 (Zoetermeer _ Rotterdam _ Delft) prima aan op de A-13 (Den Haag _ Rotterdam v.v.).

Adres: Industrieweg 6, 2712 LB te Zoetermeer.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Zegwaard
Sectie: E
Nummer: 2601
Grootte: 615 m² (eigen grond)

Bouwjaar: Omstreeks 1987.

Metrage: Het multifunctionele bedrijfspand omvat circa 555m² bedrijfs-/ opslagruimte met kantoor als volgt verdeeld: circa 290m² bedrijfs-/ opslag-/ productieruimte op de begane grond en circa 265m ² kantoorruimte op de eerste verdieping.

Parkeren: Op eigen terrein zijn 6 parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemming: Bestemmingsplan Noordelijke Bedrijventerreinen.
De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2', bedrijven tot en met milieucategorie 3.2 van de in de bijlagen bij deze regels opgenomen Lijst van bedrijfsactiviteiten Noordelijke Bedrijventerreinen.

Bijzondere privaatrechtelijke bepalingen: Het oorspronkelijke perceel Zegwaard sectie: E, nummer: 700 is opgedeeld in drie delen, te weten perceel 2599, 2600 en 2601. Aan de desbetreffende eigenaren is ten laste van het perceel 2601 als erfdienstbaarheid een recht van overweg verleend om te komen van en te gaan naar de openbare weg, met de verplichting de toerit vrij te houden.

Opleveringsniveau: Het bedrijfspand wordt opgeleverd in huidige staat en is voorzien van onder andere:

Bedrijfs-/ opslag-/ productieruimte
* onderheide betonvloer;
* vrije hoogte gedeeltelijk ca. 3m en deels ca. 5m;
* verlichtingsarmaturen;
* dubbel openslaande deuren;
* diverse loopdeuren;
* krachtstroomaansluitingen;
* toiletgroep;
* verwarming middels warmtepompunits;
* warmwatervoorziening middels elektrische boiler;
* ontruimingsinstallatie;
* brandslanghaspel;
* PV-installatie met ca. 51 panelen.

Kantoorruimte
* vloerbedekking;
* toilet;
* airconditioning voor verwarming en koeling;
* systeemplafond v.v. verlichtingsarmaturen;
* kabelgoten voor elektra en data;
* radiatoren;
* kantine/ keuken.

Bodemgesteldheid: Op 3 januari 2014 is een verkennend bodemonderzoek uitgevoerd door ATKB. Op basis van de onderzoeksresultaten word de locatie geschikt geacht voor de functie bedrijfsterrein. Op het voorterrein heeft een sanering van een ondergrondse tank plaats gevonden, waarbij niet alle verontreiniging kon worden verwijderd vanwege obstakels en leidingen. Bij sloop- en grondverzet zal de uitkomende grond gekeurd moeten worden voordat het kan worden hergebruikt of afgevoerd. De omvang van de verontreiniging is beperkt.

KOOPVOORWAARDEN

Vraagprijs: € 465.000,-- k.k. (zonder te vermeerderen met BTW).

Transportdatum: In overleg.

Koopovereenkomst: NVM BOG koopakte.

Overige voorwaarden koopovereenkomst: Verkoper zal koper en zijn adviseur(s) in de gelegenheid stellen een due dilligence onderzoek uit te laten voeren. In dit kader zal verkoper koper onbeperkte toegang verlenen tot het verkochte. Koper zal het verkochte op de transportdatum in alle opzichten op basis van het uitgangspunt "as is where is" aanvaarden, waaronder onder meer wordt bedoeld de juridische, technische, milieukundige en feitelijke toestand waarin het verkochte zich bevindt waarbij verkoper géén garanties verstrekt. Het verkochte is omstreeks 1987 gebouwd. Hierdoor liggen de eisen die men mag stellen aan de bouwkwaliteit aanzienlijk lager dan de eisen die tegenwoordig dienen te worden gesteld aan vergelijkbare nieuwe objecten.

Verkoper staat niet in voor (ouderdoms-)gebreken aan het verkochte (zoals bijvoorbeeld fundering, trappen, centrale verwarming, leidingen van elektra, water, gas, riolering, vloeren gevels, muren, en dergelijke), alsmede slijtage. Verkoper heeft koper in de gelegenheid gesteld een technisch/ bouwkundige inspectie uit te voeren.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de koopovereenkomst zal koper ter meerdere zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen een waarborgsom ter grootte van 10 % van de koopsom voldoen op rekening van de notaris.

Notaris: Nader door koper te bepalen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 465.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1987
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
bedrijventerrein
Snelweg afrit
500 m - 1000 m
Bushalte
< 500 m

Bedrijfshal

Oppervlakte
290 m²
Perceelopp.
615 m²
Vrije hoogte
500 cm
Voorzieningen
Betonvloer, Pantry, Toilet

Kantoorruimte

Oppervlakte
265 m²
Verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Airco

Parkeren

Niet overdekt
6

Foto's

Industrieweg 6Industrieweg 6Industrieweg 6Industrieweg 6Industrieweg 6Industrieweg 6Industrieweg 6Industrieweg 6Industrieweg 6Industrieweg 6Industrieweg 6Industrieweg 6Industrieweg 6Industrieweg 6Industrieweg 6Industrieweg 6Industrieweg 6Industrieweg 6Industrieweg 6Industrieweg 6Industrieweg 6Industrieweg 6Industrieweg 6

Kaart