Huygensstraat 7-21

ZOETERMEER
verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

15 duurzame nieuwbouw bedrijfsunits Oosterhage West aan de Huygensstraat 7 t/m 21 te Zoetermeer.

Aan de rand van de nieuwbouwwijk Oosterheem worden aan de Huygensstraat, die aansluit op de Olof Palmelaan in Zoetermeer, 15 hoogwaardige en energiezuinige bedrijfsunits gebouwd. Deze bedrijfsunits met tussenliggende waterpartij, grenzen direct aan de RandstadRail. Door deze ligging is dit een toplocatie voor ondernemers die zichtbaar willen zijn en een representatieve bedrijfsruimte zoeken.

Aan dezelfde weg zal in binnenkort ook een tankstation met horecagelegenheid komen. Er is bewust gekozen voor deze onderscheidende locatie, omdat aan deze zijde van de A12, maar liefst 75% van de woningen van Zoetermeer is gesitueerd. De gemeente Zoetermeer heeft momenteel als beleid, dat zij geen kavels meer wil uitgeven voor de bouw van bedrijfsverzamelgebouwen in de wijk Oosterheem, pak dus deze unieke kans om nu nog uw bedrijfsruimte in deze wijk in eigendom te verwerven.

Multifunctioneel
Voor iedere ondernemer is er wel een geschikte unit. De oppervlakten van de units variëren van ca. 70 m² tot ca. 210 m² bruto vloeroppervlak (BVO), verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. De 4 units aan de voorzijde worden uitgevoerd met brede openslaande deuren van glas en zijn uitermate geschikt als showroom. De hoogte en breedte van deze deuren maakt het mogelijk om eventueel met een bestelbus naar binnen te kunnen rijden. De overige units zijn voorzien van een hoge en brede overheaddeur en zijn uitermate geschikt als opslagruimte en/of werkplaats. De begane grond heeft een vrije hoogte van maar liefst 4500 mm. Alle units worden standaard opgeleverd met een betonnen verdiepingsvloer.

Afhankelijk van het formaat van de unit varieert het aantal parkeerplaatsen van 1 tot 4.

Het bestemmingsplan biedt ruime mogelijkheden zoals onder andere: lichte bedrijvigheid (cat. 3.1), dienstverlening, kantoren, showrooms, lichte horeca, medische zorg etc.

Duurzaam
De duurzame units worden standaard opgeleverd met zonnepanelen en beschikken over hoogwaardige isolerende eigenschappen. Door deze isolatie zijn de units uitstekend geschikt om te verwarmen en te koelen door middel van een warmtepomp installatie. Omdat duurzaamheid voorop staat is er niet gekozen voor een gasaansluiting en zijn de units dus klaar voor de toekomst. Doordat er in het ontwerp gekozen is voor onderhoudsvrije materialen, blijven de units waardevast, heeft u dus geen last van terugkerende kosten zoals het schilderwerk.

Locatie
De bedrijfsunits liggen langs de doorgaande hoofdweg (Olof Palmelaan) in de wijk Oosterheem op slechts enkele minuten afstand van de A12. Hierdoor is het bedrijfsverzamelgebouw uitstekend bereikbaar voor uw relaties, leveranciers en medewerkers.

Openbaar vervoer
Door de ligging naast het station Javalaan van de RandstadRail, zijn er uitstekende verbindingen. Het centrum van Zoetermeer en Den Haag is daardoor zeer goed bereikbaar.

Koopsommen vanaf € 90.000,-- V.O.N. exclusief BTW

De bouw zal naar verwachting medio september 2020 starten.

Kenmerken bedrijfsunits:
- Vloerbelasting begane grond ten minste 1.500 kg per m²;
- Betonnen entresolvloer met een vloerbelasting van ten minste 250 kg per m²;
- Geïsoleerde overheaddeur met de afmetingen ca. 3,6 meter bij 4,0 meter (b × h);
- Vrije hoogte tot maximaal 4500 mm.;
- Casco oplevering, inclusief zonnepanelen;
- De units aan de voorzijde worden uitgevoerd met brede openslaande deuren van glas;
- Basis meterkast met aansluitingen;
- Brandslanghaspel;
- Standaard minimaal 1 tot 4 parkeerplekken per bedrijfsunit.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 115.000,- v.o.n. (21% BTW)
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg, Start bouw medio september 2020

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Locatie

Ligging
bedrijventerrein
Snelweg afrit
500 m - 1000 m
Tramhalte
< 500 m

Bedrijfshal

Oppervlakte
96 m²
In units vanaf
70 m²
Vrije hoogte
4.500 cm
Vloerbelasting
1500 kg / m2
Voorzieningen
Betonvloer, Overhead deuren

Parkeren

Niet overdekt
1

Foto's

Huygensstraat 7-21Huygensstraat 7-21Huygensstraat 7-21Huygensstraat 7-21Huygensstraat 7-21Huygensstraat 7-21Huygensstraat 7-21

Kaart