Hannie Schaftrode 144a

ZOETERMEER
Huurprijs: € 24.000,- p.j. (21% BTW)

Omschrijving

Algemeen: De winkelruimte is gelegen in het wijkwinkelcentrum 'Buytenwegh' met een ruim aanbod aan winkels. Tevens is er een aantal gerenommeerde regionale en landelijke ketens gevestigd zoals: Jumbo, Lidl, Kruidvat, Big Bazar, Jongerius, Terre des Hommes en Zeeman. Tevens is er een aantal speciaalzaken alsmede een medisch trainingscentrum en een apotheek gevestigd.

Bereikbaarheid: Het winkelcentrum bevindt zich centraal in de wijk, dat een primair verzorgingsgebied kent van circa 15.000 inwoners.

Door de ligging nabij de Zwaardslootseweg en de Europaweg zijn de snelwegen A-4 (Den Haag-Amsterdam) en A-12 (Den Haag-Utrecht) uitstekend bereikbaar. Het RandstadRailstation Buytenwegh is gelegen in het centrum.

Adres: Hannie Schaftrode 144a, 2717 HN te Zoetermeer.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Zoetermeer
Sectie: C
Nummer: 5487 A-1

Metrage: Circa 120 m² BVO winkelruimte.

Parkeren: Er zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden op openbaar terrein (gratis) aan diverse zijden van het winkelcentrum.

Frontbreedte: Ca. 20 meter.

Bestemming: Bestemmingsplan 'Buytenwegh 2007'

De voor Centrum aangewezen gronden zijn bestemd voor: gebouwen ten behoeve van: detailhandel; horecabedrijven, die zijn genoemd in de categorieën 1 en 2 van de bij deze regels behorende Staat van horeca-activiteiten; ambachtelijke bedrijven, die zijn genoemd in de bij deze regels behorende Staat van ambachtelijke bedrijven; dienstverlening; maatschappelijke voorzieningen; kantoren en woningen.

Opleveringsniveau: De winkelunit wordt als casco verhuurd. De thans aanwezige voorzieningen worden om niet ter beschikking gesteld aan huurder. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het onderhoud, herstel en vernieuwing van onderhavige voorzieningen.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 24.000,-- per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn: 5 (vijf) jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkens met 5 (vijf) jaar te verlengen.

Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: In overleg, op korte termijn beschikbaar.

Huurbetaling: Per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten: € 500,-- per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting als voorschot te voldoen met naverrekening voor de kosten van onder andere:
* schoonmaak;
* graffiti verwijdering;
* divers klein onderhoud.

Promotiekosten: € 75,-- per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Winkeliersvereniging: Huurder is verplicht lid te worden van de winkeliersvereniging "Buytenwegh".

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in september 2012. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, welke op 2 oktober 2012 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 58-2012.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met service- en promotiekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 24.000,- p.j. (21% BTW)
Servicekosten
€ 500,- p.j.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg, op korte termijn beschikbaar.

Bouw

Type
Winkelruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1971-1980
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
wijkwinkelcentrum, woonwijk
Snelweg afrit
1000 m - 1500 m
NS station
1000 m - 1500 m
Bushalte
500 m - 1000 m
Tramhalte
< 500 m

Winkelruimte

Oppervlakte
120 m²
Verkoopvloeropp.
120 m²
In units vanaf
120
Front breedte
2.000 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Branche beperking
nee
Horeca toegestaan
ja
Overname personeel
nee

Foto's

Hannie Schaftrode 144aHannie Schaftrode 144aHannie Schaftrode 144aHannie Schaftrode 144aHannie Schaftrode 144aHannie Schaftrode 144aHannie Schaftrode 144aHannie Schaftrode 144aHannie Schaftrode 144aHannie Schaftrode 144a

Kaart