Ezelsveldlaan 148a

DELFT
Huurprijs: € 525,- p.m. (21% BTW)

Omschrijving

Algemeen: 'Dock van Delft' is een bijzonder en zeer representatief complex midden in het centrum van Delft met al zijn voorzieningen op loopafstand. Het complex omvat 129 appartementen met op de begane grond diverse kantoor-/ praktijkunits voor zorg- en servicevoorzieningen, alsmede een ondergrondse stallinggarage voor 182 auto's. 'Dock van Delft' ligt direct nabij het winkelcentrum 'De Zuidpoort' met winkels als onder andere het Kruidvat, Jumbo en BCC. Ook winkels als Blokker en Hema zijn gelegen in de directe nabijheid van het complex. Een zorgfunctie heeft de voorkeur.

Bereikbaarheid: 'Dock van Delft' is zowel met openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar. Het stadsvervoer heeft een belangrijke halte direct naast het complex en het NS- centraal station ligt eveneens op loopafstand. De snelweg A-13 (Den Haag - Rotterdam v.v.) is gelegen op slechts 5 autominuten.

Adres: Ezelsveldlaan 148A, 2611 DK te Delft.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Delft,
Sectie: E,
Nummer: 3648,
Appartement index: 146

Bouwjaar: 2007

Metrage: Circa 40m² kantoor-/ praktijkruimte met mede gebruik van circa 15m² keuken/ toiletruimte.

Parkeren: In de ondergrondse stallinggarage zijn ruim voldoende parkeerplaatsen voor de verhuur beschikbaar.

Energielabel: Label A

Opleveringsniveau: De kantoor-/ bedrijfsruimte wordt opgeleverd in huidige staat, de aanwezige toilet en pantry zijn gemeenschappelijk met het naastgelegen borstvoedingscentrum.

Reclame: Iedere op-, aan-, of onderbouw zonder toestemming van verhuurder is verboden. Het aanbrengen aan de buitenzijde van het gehuurde van naamborden, reclame-aanduidingen, uithangborden, zonneschermen, vlaggen, spandoeken, bloembakken, schijnwerpers en in het algemeen van uitstekende voorwerpen, mag slechts geschieden met toestemming van verhuurder, met inachtneming van de alsdan geldende gemeentelijke of andere publiekrechtelijke verordeningen.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 525,- per maand exclusief BTW, alsmede exclusief de service-/ en energiekosten. BTW- vrij huren behoort tot de mogelijkheden, echter er is een BTW- compensatieopslag van toepassing van 5% over de huurprijs.

Huurprijs parkeren: € 1.260,-- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn: Nader overeen te komen.

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: In overleg.

Huurbetaling: Per maand vooruit

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten: € 145,- per maand (prijspeil maart 2021, indexatie jaarlijks per 1 juli) te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde BTW als voorschot te voldoen met naverrekening voor de kosten van onder andere: energie (t.b.v. gebruik klimaatsysteem); water- en elektraverbruik (op basis van verdeelsleutel); onderhoud gemeenschappelijk groen; glasbewassing; glasverzekering; ontstoppen riool; administratie.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst Vidomes en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in juli 2003. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 11 juli 2003 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 72/2003.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 525,- p.m. (21% BTW)
Servicekosten
€ 145,- p.m.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2007
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
winkelgebied stadscentrum, woonwijk
Snelweg afrit
500 m - 1000 m
NS station
500 m - 1000 m
Bushalte
< 500 m
Tramhalte
500 m - 1000 m

Kantoorruimte

Oppervlakte
40 m²
Verdiepingen
1
In units vanaf
40
Turn key
nee

Parkeren

Overdekt
1
Prijs overdekt
€ 1.260,-

Foto's

Ezelsveldlaan 148aEzelsveldlaan 148aEzelsveldlaan 148aEzelsveldlaan 148aEzelsveldlaan 148aEzelsveldlaan 148aEzelsveldlaan 148aEzelsveldlaan 148aEzelsveldlaan 148aEzelsveldlaan 148aEzelsveldlaan 148aEzelsveldlaan 148aEzelsveldlaan 148a

Kaart