Dorpsstraat 182-182a

ZOETERMEER
verkocht

Omschrijving

Algemeen: De (hoek)winkelunit is gelegen in het project "Hovestein" in de gezellige sfeervolle Dorpsstraat van Zoetermeer.

De Dorpsstraat biedt een keur aan speciaalzaken in nostalgische panden. "Hovestein" sluit hier direct op aan, in vorm en in functie.

Bereikbaarheid: "Hovestein" is zowel per auto als openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Adres: Dorpsstraat 182-182A, 2712 AR te Zoetermeer.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Zegwaard
Sectie : B
Nummer : 6351 A26 en A27

Bouwjaar: Omstreeks 2008.

Metrage: Circa 136 m² winkel-/ praktijkruimte gelegen op de begane grond.

Terrasmogelijkheid: Aan de Dorpsstraatzijde van het object is een terrasmogelijkheid aanwezig. Voor meer informatie en mogelijkheden verwijzen wij u naar www.zoetermeer.nl, formulieroverzicht, bedrijf en ondernemen, terrasmelding.

Parkeren: In en om Hovestein bevindt zich een ruim aantal parkeerplaatsen. Project Hovestein biedt plaats aan 30 'blauwe zone' parkeerplaatsen en door de brug over de Buurtvaart is de grote parkeerplaats aan de overzijde van Hovestein ook zeer aantrekkelijk voor het winkelend publiek. Aan de Dorpsstraat schuin tegenover het project, is ook een ruim parkeerterrein.

Frontbreedte: De totale frontbreedte van deze locatie bedraagt circa 20 meter.

Energielabel: Niet aanwezig.

Bestemming: De thans vigerende bestemming is Centrum 3, daarbinnen is detailhandel, dienstverlening tot en met categorie A en horeca tot en met categorie 2 toegestaan.

Opleveringsniveau: De winkel-/ praktijkruimte is voorzien van onder andere:
- hoge puien voorzien van dubbele beglazing;
- pantry;
- toilet;
- serverrruimte incl. bekabeling;
- glasvezel;
- airconditioning;
- systeemplafond v.v. inbouwverlichting;
- c.v. - installatie met radiatoren;
- huidige indeling o.a. ontvangstruimte, spreekkamer e.d.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 2.250,- per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn: 5 (vijf) jaar met de mogelijkheid om de huurovereenkomst met 5 (vijf) jaar te verlengen. Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

In overleg.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten: Het object is geheel zelfstandig en geen bijkomende leveringen en diensten door of vanwege verhuurder zijn van toepassing. Ten behoeve van de glasverzekering, divers klein onderhoud, huurderbijdrage werkzaamheden VvE Hovestein is een bedrag verschuldigd van € 50,- per maand te vermeerderen met BTW.

Lidmaatschap Winkeliersvereniging: Voor huurder geldt, dat in de huurovereenkomst het lidmaatschap van het overlegorgaan van de winkeliers van Hovestein verplicht wordt gesteld.

Reclame: Ten behoeve van de naamsvermelding van huurder is een "reclame-beleidsplan" ontwikkeld. De eventueel door huurder te verzorgen naamsvermelding op/aan de pui in de publieke ruimte dient alsdan te voldoen aan het "reclame-beleidsplan" alsmede te voldoen aan de voorwaarden van de Gemeente Zoetermeer. Uitstallingen nader te specificeren en tevens te overleggen met de verhuurder.

Voor de eventueel benodigde goedkeuringen van overheidswege dient huurder zelf zorg te dragen.

Sluitingstijden: Huurder/gebruiker is gehouden aan de gestelde sluitingstijd van 22:00 uur.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in september 2012. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, welke op 2 oktober 2012 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 58-2012.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
op aanvraag
Huurprijs
€ 2.250,- p.m. (21% BTW)
Servicekosten
€ 50,- p.m.
Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Winkelruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
winkelgebied stadscentrum
Snelweg afrit
1000 m - 1500 m
Bushalte
500 m - 1000 m
Tramhalte
1000 m - 1500 m

Winkelruimte

Oppervlakte
136 m²
Verkoopvloeropp.
136 m²
In units vanaf
136
Front breedte
2.000 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Branche beperking
ja
Horeca toegestaan
ja
Overname personeel
nee

Foto's

Dorpsstraat 182-182aDorpsstraat 182-182aDorpsstraat 182-182aDorpsstraat 182-182aDorpsstraat 182-182aDorpsstraat 182-182aDorpsstraat 182-182aDorpsstraat 182-182aDorpsstraat 182-182aDorpsstraat 182-182a

Kaart