Buitenom 243-265

ZOETERMEER
Huurprijs: € 115,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)

Omschrijving

Algemeen: "Spazio Offices" biedt centraal gelegen, goed bereikbare, innovatieve en originele kantoorruimte tegen concurrerende prijs. Kenmerkend voor "Spazio Offices" zijn naast de hoogwaardige en moderne uitstraling de vele mogelijkheden om werkplekken en ontmoetings- en vergaderfaciliteiten te creëren. De verschillende verdiepingen zijn ruim, open en eenvoudig indeelbaar. Het maakt het daarmee bij uitstek geschikt voor "Het Nieuwe Werken".

De duurzame kantoorontwikkeling "Spazio Offices", welke beschikt over een Energielabel A, bevindt zich bij modern winkelcentrum "Spazio Shopping Space", luxe appartementen "Spazio Living" en een ruime parkeergarage. "Spazio Offices" omvat circa 4.293 m² v.v.o. (verhuurbaar vloeroppervlak) kantoor-/ archiefruimte, verdeeld over de 2e t/m 9e verdieping en is gelegen midden in het Stadshart van Zoetermeer met alle voorzieningen op loopafstand.

"Spazio Offices" biedt centraal gelegen, goed bereikbare, innovatieve en originele kantoorruimte tegen een concurrerende prijs. Een plek om rustig te kunnen werken.

Kenmerkend voor "Spazio Offices" zijn naast de hoogwaardige en moderne uitstraling de vele mogelijkheden om werkplekken en ontmoetings- en vergaderfaciliteiten te creëren. De verschillende verdiepingen zijn ruim, open en eenvoudig indeelbaar. Het maakt het daarmee bij uitstek geschikt voor "Het Nieuwe Werken". Indien gewenst, kunnen wij voor u een vrijblijvend huisvestingsadvies laten opstellen!

- Nieuw hoogwaardig kantoorgebouw met moderne uitstraling en energielabel A
- Centraal gelegen in de Randstad en zeer goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer
- Zeer flexibel in te delen en geschikt voor Het Nieuwe Werken
- Eigen ondergelegen parkeergarage met een zeer ruime parkeernorm
- In het Stadshart, met alle voorzieningen op loopafstand

Bereikbaarheid: "Spazio Offices" ligt centraal in de Randstad, met alle steden binnen afzienbare tijd eenvoudig bereikbaar.
Gerenommeerde bedrijven als onder andere Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW), Dunea, PsyQ, Transport & Logistiek Nederland, KPN, Toshiba, Siemens, Webhelp, Ipse de Bruggen, Bouwhuis zijn reeds in de omgeving gevestigd.

"Spazio Offices" ligt centraal in het Stadshart van Zoetermeer, met alle faciliteiten op loopafstand: winkels, terrasjes, restaurants, fitness, stomerij, theater, bioscoop en andere voorzieningen.

Per auto
De bereikbaarheid van "Spazio Offices" is optimaal door de ligging direct nabij de A12 (Den Haag _ Utrecht v.v.), welke aansluit op het verkeersknooppunt het 'Prins Clausplein"(A4, A12, A13).

Per openbaar vervoer
Tevens bevindt Spazio Offices zich op het vervoersknooppunt van Zoetermeer (Centrum-West) met de volgende openbaar vervoer mogelijkheden: RandstadRail lijnen 3 en 4 en diverse buslijnen met een directe aansluiting op o.a. Den Haag, Rotterdam, Leiden, Rijswijk, diverse wijken Zoetermeer, Gouda en Bleiswijk.

Adres: Buitenom 243-265, 2711 KB te Zoetermeer.

Metrage: Het nieuwbouwproject 'Spazio Offices' omvat in totaal circa 4.123 m². Voor de verhuur is momenteel circa 579 m² kantoorruimte beschikbaar, deelverhuur is mogelijk.

Begane grond ontvangstruimte
2e verdieping circa 599 m² VERHUURD
3e verdieping circa 591 m² VERHUURD
4e verdieping circa 591 m² VERHUURD
5e verdieping circa 591 m² business units VERHUURD
6e verdieping circa 579 m²
7e verdieping circa 579 m² VERHUURD
8e verdieping circa 579 m² VERHUURD
9e verdieping circa 186 m² archiefruimte

Parkeren: Onder het kantoorgebouw ligt een grote dubbellaagse parkeergarage die rechtstreeks toegankelijk is via een tweetal liften en trappenhuis, met een zeer ruime parkeernorm 1:50 v.v.o. Voor kantoorgebruikers zijn er indien gewenst abonnementen beschikbaar ad. € 900,-- per abonnement per jaar te vermeerderen met omzetbelasting en bezoekers kunnen hier de eerste twee uur gratis parkeren.

Opleveringsniveau: Het kantoorgebouw is uitgerust met onder andere de navolgende voorzieningen en technische installaties:
- energielabel A;
- hoogwaardige materialen en installaties;
- klimaatinstallatie (ventilatie, verwarming en koeling) d.m.v. individueel regelbare inductie units. Temperatuur is per 3,60 m separaat in te stellen;
- systeemplafond met daglichtafhankelijke, beeldschermvriendelijke en energiezuinige verlichting;
- kabelgoten gelegen in de wanden of in de vloeren, met contact- en montagedozen per stramien van 1.80 m;
- toegangscontrolesysteem vanuit de entrees op de begane grond en in de parkeergarage, met spreek-/luisterverbinding en deuropener;
- representatieve entree op de begane grond v.v. natuurstenen vloer en inbouwspots met mogelijkheid voor receptie-/baliefunctie;
- parkeergarage direct toegankelijk vanuit de kantoorruimte, met parkeernorm 1:50;
- grote ramen, die individueel geopend kunnen worden;
- twee liften (13 personen) en twee trappenhuizen;
- pantryaansluiting voorzien van elektrische boiler per verdieping;
- gescheiden sanitaire groepen per verdieping en mindervalidentoilet op de begane grond;
- gevelonderhoudsinstallatie;
- brandmeld- en brandbestrijdingsinstallatie.

Energielabel A: "Spazio Offices" is een duurzaam gebouw; met respect voor het milieu. Het gebouw heeft door de juiste toepassing van materialen en installaties een energielabel A verkregen. Als huurder profiteert u daarvan door lagere basis energiekosten en met milieu profiteert hiervan door een lagere CO2- uitstoot.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijzen:

Kantoorruimte
€ 115,-- p/m² per jaar te vermeerderen met BTW.

Parkeren
€ 900,-- per plaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn: 5 (vijf) jaar met de mogelijkheid om de huurovereenkomst telkenmale met 5 (vijf) jaar te verlengen.

Service- en energiekosten: € 27,50 per/m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting, als voorschot te voldoen met naverrekening voor de kosten van onder andere:

* liftonderhoud;
* liftkeuring;
* cv-onderhoud;
* hydrofoor/pompen;
* warmtemeter (opname);
* elektra;
* waterverbruik;
* gasverbruik;
* glasbewassing;
* glasbewassingsinstallatie;
* automatische deuren;
* telefoon t.b.v. lift;
* huismeester/beheerder;
* glasschade verzekering;
* divers klein onderhoud;
* administratievergoeding 5%.

De omvang en de inhoud van de leveringen en diensten kunnen gedurende de looptijd van deze overeenkomst wijzigen (waaronder begrepen zowel inperken als uitbreiden), indien zulks door verhuurder noodzakelijk wordt geacht.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie conform het ROZ- model stellen ter grootte van
drie maanden huurverplichting te vermeerderen met het voorschot service- en energiekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

BTW: Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste
prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 115,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)
Servicekosten
€ 28,- per vierkante meter p.j.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg, op korte termijn mogelijk

Bouw

Type
Kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
na 20012010
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
winkelgebied stadscentrum
Snelweg afrit
500 m - 1000 m
NS station
500 m - 1000 m
Bushalte
< 500 m
Tramhalte
< 500 m

Kantoorruimte

Oppervlakte
579 m²
Verdiepingen
9
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Kabelgoten, Kamerindeling, Liften, Systeemplafond, Te openen ramen, Toilet, Verwarming, Mechanische ventilatie
In units vanaf
579
Turn key
nee

Parkeren

Overdekt
1
Prijs overdekt
€ 900,-

Foto's

Buitenom 243-265Buitenom 243-265Buitenom 243-265Buitenom 243-265Buitenom 243-265Buitenom 243-265Buitenom 243-265Buitenom 243-265Buitenom 243-265Buitenom 243-265Buitenom 243-265Buitenom 243-265Buitenom 243-265Buitenom 243-265Buitenom 243-265Buitenom 243-265Buitenom 243-265Buitenom 243-265Buitenom 243-265Buitenom 243-265Buitenom 243-265Buitenom 243-265Buitenom 243-265Buitenom 243-265Buitenom 243-265Buitenom 243-265Buitenom 243-265Buitenom 243-265Buitenom 243-265

Kaart