Ambachtsweg 69

PIJNACKER
Huurprijs: € 1.200,- p.m.

Omschrijving

Algemeen: De nieuwbouw bedrijfsunit ligt centraal op het bedrijventerrein 'De Boezem' in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Het grenst aan het bestaande bedrijventerrein 'Boezem Oost' en ligt dichtbij de snelwegen A4, A12, A13 en A20. Nabij Katwijkerlaan en bedrijventerrein Boezem Oost.

Bereikbaarheid:

Per auto
De Oostelijke Randweg, die medio 2020 gereed is, zorgt voor een directe verbinding tussen 'De Boezem' en de N470/N471 - de belangrijkste verbindingswegen in de regio. Via deze wegen zijn de snelwegen uitstekend bereikbaar voor uw klanten, leveranciers en medewerkers.

Per openbaar vervoer
De bedrijfsunits op 'De Boezem' liggen op slechts enkele minuten loopafstand van een bushalte met directe en snelle busverbindingen naar Zoetermeer en Delft. Ook bent u zo bij de RandstadRailhalte Pijnacker-Centrum, waarmee u snel en comfortabel reist tussen Den Haag en Rotterdam.

Adres: Ambachtsweg 69, 2641 KW te Pijnacker.

Kadastrale gegevens:

Gemeente: Pijnacker
Sectie: B
Nummer: 4674
Grootte: 106 m²

Metrage: Circa 100m² b.v.o. bedrijfsruimte.

Parken: 3 parkeerplaatsen gelegen op eigen (mandelig) terrein.

Bouwjaar: 2019.

Opleveringsniveau: Het object zal in huidige casco staat worden opgeleverd en is onder andere voorzien van:
* glad afgewerkte betonvloer met een draagvermogen van maximaal 1.400 kg/ m²;
* elektrisch bedienbare overheaddeur;
* separate toegangsdeur;
* vrije hoogte ca. 6 meter;
* meterkast;
* brandslanghaspel.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 1.200,-- per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkens met 5 jaar te verlengen. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten: Het gehuurde is geheel zelfstandig en er zijn geen bijkomende leveringen en diensten door of vanwege verhuurder van toepassing. Huurder dient zelf zorg te dragen voor het sluiten van leveringscontracten voor gas, water en elektra bij de desbetreffende nutsbedrijven.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.200,- p.m.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg, op korte termijn mogelijk.

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2019

Locatie

Ligging
bedrijventerrein
Bushalte
500 m - 1000 m

Bedrijfshal

Oppervlakte
100 m²
Perceelopp.
106 m²
Vrije hoogte
600 cm
Vloerbelasting
1400 kg / m2
Voorzieningen
Betonvloer, Overhead deuren

Parkeren

Niet overdekt
3

Foto's

Ambachtsweg 69Ambachtsweg 69Ambachtsweg 69Ambachtsweg 69Ambachtsweg 69Ambachtsweg 69Ambachtsweg 69Ambachtsweg 69Ambachtsweg 69

Kaart