Ambachtshof 72-74

NOOTDORP
Huurprijs: € 1.250,- p.m.

Omschrijving

Algemeen: Het betreft een functionele bedrijfsunit gelegen op het bedrijventerrein 'Oostambacht' te Nootdorp gelegen aan de voorzijde in het Ovaal aan de Ambachtshof.

Bereikbaarheid: De bedrijfsunit is uitstekend bereikbaar door zijn gunstige ligging direct nabij het verkeersknooppunt 'Prins Clausplein'. De A-12 (Den Haag - Utrecht), A-13 (Den Haag - Rotterdam), alsmede de A-4 (Rotterdam - Amsterdam) liggen derhalve op enkele autominuten afstand. Tevens is het object gelegen direct nabij het gewilde bedrijventerrein 'Forepark' en ligt het RandstadRailstation (Nootdorp (Den Haag - Rotterdam) op loopafstand.

Adres: Ambachtshof 72-74, 2632 BB, Nootdorp.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Nootdorp
Sectie: A
Nummer: 5100 A9 + A10

Bouwjaar: Omstreeks 2010.

Metrage: Circa 158 m² bedrijfsruimte gelegen op de begane grond alsmede circa 30 m² entresol (geen trap aanwezig). Eventueel bestaat de mogelijkheid om, in overleg met verhuurder, de entresolvloer uit te breiden met circa 80m².

Parkeren: Op eigen terrein zijn 3 parkeerplaatsen beschikbaar. Tevens voldoende openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving beschikbaar.

Bestemming: De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven tot en met milieucategorie 3.2 van de in de bijlage bij deze regels opgenomen Lijst van bedrijfsactiviteiten bedrijventerreinen.

Opleveringsniveau: De bedrijfsunit wordt opgeleverd in huidige staat en is onder andere voorzien van:
- vrije hoogte circa 8,8 meter;
- monolithische en gecoate betonvloer met een draagvermogen van circa 1.500 kg/m²;
- overheaddeur (circa 3,7 m breed x 4,2 m hoog);
- industriële verlichting;
- toilet;
- ingerichte meterkast;
- buitenverlichting;
- alarminstallatie (abonnementskosten, onderhoud, herstel en vernieuwing voor rekening van huurder).

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 1.250,-- per maand (géén BTW van toepassing).

Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst 5 jaar te verlengen. Kortere huurperiode(n) zijn bespreekbaar!

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: In overleg.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten: Het bedrijfspand is geheel zelfstandig, er zijn geen verdere bijkomende leveringen en diensten door of vanwege verhuurder van toepassing. Huurder dient zelf zorg te dragen voor de aanvraag voor levering van gas, water en elektra.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.250,- p.m.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2010
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
bedrijventerrein
Snelweg afrit
1000 m - 1500 m
Bushalte
< 500 m
Metrohalte
< 500 m

Bedrijfshal

Oppervlakte
188 m²
Vrije hoogte
880 cm
Vloerbelasting
1500 kg / m2
Voorzieningen
Betonvloer, Overhead deuren, Toilet

Parkeren

Niet overdekt
3

Foto's

Ambachtshof 72-74Ambachtshof 72-74Ambachtshof 72-74

Kaart