NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Schoutenhoek 84

2722EK zoetermeer
71 m2

Reageer op dit object

Algemeen: Midden tussen stad en groen, daar ligt het nieuwbouwproject Schoutenhoek. In een groene omgeving, direct tegenover het nieuwe Park Palenstein. Op loopafstand van de gezellige winkelstraat in het Oude Dorp én van het Stadshart met de vele culturele voorzieningen en restaurants. Palenst...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Bedrijfsruimte
Jaar 2012
Prijs Huurprijs: € 795,- per maand

Algemeen: Midden tussen stad en groen, daar ligt het nieuwbouwproject Schoutenhoek. In een groene omgeving, direct tegenover het nieuwe Park Palenstein. Op loopafstand van de gezellige winkelstraat in het Oude Dorp én van het Stadshart met de vele culturele voorzieningen en restaurants. Palenstein is een wijk waarin door de gemeente Zoetermeer en de woningcorporaties stevig wordt geïnvesteerd. Onder andere in een goede infrastructuur, vernieuwing van woningaanbod en stimuleren van voorzieningen. De unieke ligging aan de rand van de wijk Palenstein, én een aantal bijzondere voorwaarden maken ondernemen in Schoutenhoek heel aantrekkelijk.

Bereikbaarheid: Het object is zowel per auto als openbaar vervoer goed bereikbaar. Ook is er voldoende gelegenheid voor laden en lossen.

Adres: Schoutenhoek 84, 2722 EK te Zoetermeer

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Zegwaard
Sectie: B
Nummer: 7216 A135

Bouwjaar: Omstreeks 2012.

Metrage: ca. 71m²
de oppervlakte is gemeten volgens NEN 2580 .

Parkeren: In de half verdiepte parkeergarage zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemming: De voor Gemengd - 2 aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. horeca tot en met categorie 2 van de in bijlage 3 bij deze regels opgenomen Staat van horeca-activiteiten, kantoor, dienstverlening, ambachtelijk bedrijf, maatschappelijke voorzieningen, waaronder een gezondheidscentrum, met ondergeschikte detailhandel en horeca voor de gebruikers van de maatschappelijke voorziening, tot en met categorie A van de in bijlage 2 bij deze regels behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten functiemenging.

Opleveringsniveau: De bedrijfsruimte wordt opgeleverd in huidige staat en is voorzien van onder andere:
* eenvoudige pantry;
* toilet;
* tegelvloer;
* airco.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 795,-- per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkens met 5 jaar te verlengen.

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurbetaling: Per maand bij vooruitbetaling.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten: € 12,88 p/m² per jaar (prijspeil 2020) te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting als voorschot te voldoen met naverrekening voor de kosten van onder andere:
* elektra algemeen;
* onderhoud groen;
* glasverzekering;
* complexbeheerder;
* ontstoppen riool;
* administratiekosten.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst Vidomes en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in juli 2003. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 11 juli 2003 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 72/2003.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}