NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Prisma 26

2495AR 's-gravenhage
155 m2

Reageer op dit object

Algemeen: De functionele bedrijfsunit met koelcel is gelegen op het bedrijventerrein "Westvlietweg" aan de rand van het centrum van Den Haag, Delft, Leidschendam, Rijswijk en Voorburg. Op het bedrijventerrein is een actieve bedrijvenvereniging aanwezig (Bedrijven Belangen Westvlietweg). ...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Bedrijfsruimte
Jaar 2004
Prijs Huurprijs: € 1.675,- per maand

Algemeen: De functionele bedrijfsunit met koelcel is gelegen op het bedrijventerrein "Westvlietweg" aan de rand van het centrum van Den Haag, Delft, Leidschendam, Rijswijk en Voorburg. Op het bedrijventerrein is een actieve bedrijvenvereniging aanwezig (Bedrijven Belangen Westvlietweg).

Bereikbaarheid: De bedrijfsunit is eenvoudig bereikbaar vanaf respectievelijk de Rijksweg A-12 (Den Haag - Utrecht v.v.) en de A-13 (Den Haag - Rotterdam v.v.) en de A-4 (Den Haag - Amsterdam v.v.), zomede vanuit het centrum van Voorburg, Den Haag en Rijswijk.

Adres: Prisma 26, 2495 AR te Den Haag.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: 's-Gravenhage BB
Sectie: BB
Nummer: 1620

Metrage:

Begane grond
Circa 105m² bedrijfsruimte (inclusief ca. 50 m² koelcel)

Verdieping (houten entresol)
Circa 50m² kantoor-/ kantineruimte

Parkeren: 3 parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein.

Opleveringsniveau: De bedrijfsunit zal worden opgeleverd in huidige staat en is voorzien van onder andere:
* betonvloer met een draagvermogen van maximaal 1.500 kg/m² (begane grond);
* entresolvloer met kantine-/ kantoorruimte;
* overheaddeur 3.7m breed x 3.2m hoog (handmatig bedienbaar);
* loopdeur;
* brandslanghaspel;
* schrobput;
* krachtstroom;
* toilet/ doucheruimte;
* eenvoudige pantry;
* camerabeveiliging.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 1.675,-- per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkenmale met 5 jaar te verlengen. kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten: De bedrijfsunit is geheel zelfstandig en er zijn geen bijkomende leveringen en diensten door of vanwege verhuurder van toepassing. Huurder dient zelf zorg te dragen voor gas, water en elektra-aansluitingen alsmede de meterhuur bij de desbetreffende nutsbedrijven. Wel wordt een deel van de VvE-bijdrage, voor het (huurders-) onderhoud, buitenterrein en jaarlijkse dak inspectie aan huurder doorberekend (zijnde € 25,-- per maand excl. BTW).

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidstelling; Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}