NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Energieweg 1-17

2382NA zoeterwoude
1.100 m2 / Units vanaf 900 m2

Reageer op dit object

Algemeen: De functionele gerenoveerde bedrijfsruimte(n) zijn gelegen aan de Energieweg te Zoeterwoude. De Energieweg is gelegen op het industrieterrein 'Grote Polder'. Het bedrijventerrein Grote Polder ligt in Zoeterwoude, tussen de A4, de Hoge Rijndijk, het Heineken-terrein (Barrepolder) en de N11 ...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Bedrijfsruimte
Prijs Huurprijs: € 63.000,- per jaar

Algemeen: De functionele gerenoveerde bedrijfsruimte(n) zijn gelegen aan de Energieweg te Zoeterwoude. De Energieweg is gelegen op het industrieterrein 'Grote Polder'. Het bedrijventerrein Grote Polder ligt in Zoeterwoude, tussen de A4, de Hoge Rijndijk, het Heineken-terrein (Barrepolder) en de N11 in. De totale oppervlakte van het terrein omvat 60,3 ha. Daarmee is 'Grote Polder' een van de grootste bedrijventerreinen van de Leidse agglomeratie.

Grote Polder is een gemengd bedrijventerrein met rond de honderd bedrijven, voornamelijk in sectoren groothandel/handel, transport, aannemerij en opslag, maar ook hoofdkantoren van multinationals.

Bereikbaarheid: Het onderhavige project is per eigen vervoer goed bereikbaar via de A4 (Den Haag- Amsterdam ) en de N11 (Bodegraven- Leiden). Bereikbaarheid per openbaar vervoer is mogelijk met buslijnen 169 en 186 welke een directe verbinding onderhouden met NS Station Leiden Centraal.

Adres: Energieweg 1-17, 2382 NA te Zoeterwoude.

Metrage: Momenteel zijn de navolgende bedrijfsruimten beschikbaar:

Energieweg 7

Bedrijfsruimte ca. 900 m²
Kantoorruimte ca. 200 m²
Huurprijs € 63.000,-- per jaar excl. BTW

Energieweg 9

Bedrijfsruimte ca. 1.220 m²
Kantoorruimte ca. 180 m²
Huurprijs € 80.000,-- per jaar excl. BTW

Parkeren: Op eigen terrein zijn ruime parkeermogelijkheden aanwezig. Tevens zijn er mogelijkheden om aan de openbare weg te parkeren.

Opleveringsniveau: De bedrijfsruimte(n) met kantoor worden opgeleverd in huidige staat en zijn voorzien van onder andere:

Bedrijfsruimte
* betonvloer;
* industriële verlichting;
* vrije hoogte circa 5 meter;
* elektrisch/ hand bedienbare overheaddeur(en);
* krachtstroomaansluiting(en);
* toilet(ten);
* dakkoepels;
* gasheater(s).

Kantoorruimte
* opbouwverlichtingsarmaturen;
* pantry;
* verwarmen en koelen middels splitunits;
* kunststof kozijnen;
* te openen ramen;
* buitenzonwering;
* toilet(ten).

HUURVOORWAARDEN

Huurprijzen: Zie bovenstaande tabel.

Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst 5 jaar te verlengen.

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurbetaling: Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten: € 3,50 p/m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, als voorschot te voldoen met naverrekening. Deze door verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten omvatten:
* onderhoud buitenterrein en groenvoorziening;
* onderhoud cv-installatie en heaters;
* onderhoud overheaddeur;
* onderhoud brandhaspels;
* inspectie daken;
* administratiekosten 5 %.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor de aanvraag van gas, water en elektra alsmede de meterhuur bij de desbetreffende nutsbedrijven.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}