NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Herenstraat 57

2271CB voorburg
Units vanaf 176 m2

Reageer op dit object

Algemeen: Het multifunctionele object is gelegen op een goede locatie in het gezellige historische centrum van Voorburg aan de Herenstraat direct tegenover een supermarkt. De Herenstraat kenmerkt zich door diversiteit aan detailhandel en horecagelegenheden, winkels als Only for Men (ca. 1.600 m...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Winkelruimte
Prijs Huurprijs: € 1.500,- per maand

Algemeen: Het multifunctionele object is gelegen op een goede locatie in het gezellige historische centrum van Voorburg aan de Herenstraat direct tegenover een supermarkt.

De Herenstraat kenmerkt zich door diversiteit aan detailhandel en horecagelegenheden, winkels als Only for Men (ca. 1.600 m² luxe artikelen), Diya Tailors, luxe boetieks, mode- en speciaalzaken en diverse restaurants zoals The Fox, The River, Fruits de Mer alsmede supermarkten Hoogvliet en AH to GO zijn hier onder andere reeds gevestigd.

Adres: Herenstraat 57, 2271 CB te Voorburg
Gemeente: Voorburg, sectie E, nr. 9136 A1

Metrage:
Begane grond circa 127 m² v.v.o. winkel-/ atelier -/ praktijk-/ kantoorruimte
Eerste verdieping circa 49 m² v.v.o. kantoor-/ opslagruimte

De oppervlakte is gemeten volgens NEN 2580

Parkeren: In de directe omgeving zijn diverse openbare parkeergelegenheden aanwezig.

Opleveringsniveau: Het object wordt opgeleverd in huidige staat en is onder andere voorzien van:

* houten kozijnen;
* natuurstenen vloer;
* gestuukt plafond v.v. inbouw spots;
* vloerverwarming;
* alarminstallatie;
* pantry v.v. close in boiler;
* toilet;
* centrale verwarming middels radiatoren.

Bestemming:
Plan: Oude Dorpskern Voorburg 2011
Status: vastgesteld
Plantype: bestemmingsplan
IMRO-idn: NL.IMRO.1916.bpodv2011-0020

Momenteel zijn er in het centrum van Voorburg aan de Herenstraat extra ruime bestemmingsmogelijkheden in overleg en na definitieve toestemming van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Het object is hierdoor geschikt voor uiteenlopende ondernemers onder andere actief in bijv. detailhandel, dienstverlening, kantoren, praktijk en/of medische branche.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 1.500,-- per maand te vermeerderen met wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn: In overleg.

Opzegtermijn: 6 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in september 2012. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, welke op 2 oktober 2012 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 58-2012.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten: Het gehuurde is geheel zelfstandig en geen bijkomende leveringen en diensten door of vanwege verhuurder zijn van toepassing.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}