NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Sluisplein 13B,

2266AV leidschendam
Units vanaf 292 m2

Reageer op dit object

Algemeen: Wij bieden u de unieke mogelijkheid om in dit leuke horeca concentratiegebied van de Sluis in Leidschendam uw restaurant te kunnen vestigen alsmede mooie activiteiten op en rond het water te ondernemen. In deze inspirerende (werk)omgeving is per direct beschikbaar een object van circa 292...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Winkelruimte
Prijs Vraagprijs: € 599.000,- kosten koper

Algemeen: Wij bieden u de unieke mogelijkheid om in dit leuke horeca concentratiegebied van de Sluis in Leidschendam uw restaurant te kunnen vestigen alsmede mooie activiteiten op en rond het water te ondernemen.

In deze inspirerende (werk)omgeving is per direct beschikbaar een object van circa 292 m² vvo horecaruimte met terras mogelijkheden aan de voorzijde en direct aan de waterkant tezamen totaal circa 33 m².

De gevel is volledig vernieuwd en kan geheel naar binnen toe geopend worden wat een zeer ruimtelijk en uitnodigend gevoel geeft. De buurt rondom de Sluis in Leidschendam is uitgegroeid tot een zeer levendig horecagebied met een diversiteit aan leuke restaurants.

Leidschendam-Voorburg is gelegen precies tussen Den Haag (circa 530.000 inwoners) en Zoetermeer (circa 120.000 inwoners) op de grens van stad en land (Het Groene Hart) en heeft circa 75.000 inwoners, waarvan ruim 65% in de leeftijdscategorie tot 50 jaar. De Vinex wijken Leidschenveen en Ypenburg (totaal circa 50.000 inwoners) liggen op respectievelijk 2 en 7 kilometer afstand. De gemeente is aan het groeien door veel grote meerjarige projecten te realiseren dat voor kansen zorgt door een grotere catchment area.

Kortom: een super locatie aan de Sluis in Leidschendam!

Bereikbaarheid: Goed bereikbaar zowel met eigen als met openbaar vervoer.

Adres: Sluisplein 13b, 2266 AV te Leidschendam.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Stompwijk
Sectie: F
Nummer: 3736 A-15
Eigendomssituatie: eigen grond

Bouwjaar: Voor 1906 en geheel gerenoveerd in 2019/ 2020.

Metrage: Circa 292 m² vvo horecaruimte gelegen op de begane grond met terras mogelijkheden aan de voorzijde en direct aan de waterkant tezamen totaal circa 33 m².

Bestemmingsplan: Bestemmingsplan Leidschendam Zuid vastgesteld door de gemeente Leidschendam-Voorburg op 29-03-2016. Het object heeft een horecabestemming t/m categorie 6.

Parkeren: In de directe omgeving zijn voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig en is aan het Damplein een parkeergarage gerealiseerd met 200 parkeerplaatsen.

Opleveringsniveau: De horecaruimte wordt in huidige casco gerenoveerde staat opgeleverd en is onder andere voorzien van een zeer fraaie nieuwe entree pui.

KOOPVOORWAARDEN

Vraagprijs: € 599.000,-- k.k. vrij van BTW.

Opleveringsniveau: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Koopovereenkomst: Conform koopakte Caminada Notarissen te Rijswijk

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de koopovereenkomst zal koper ter meerdere zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen een waarborgsom ter grootte van 10 % van de koopsom voldoen op rekening van de notaris.

Notaris: Caminada Notarissen te Rijswijk.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}