NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Rentmeesterstraat 35

2288GW rijswijk
104 m2

Reageer op dit object

Algemeen: Beschikbaar een moderne en energie neutrale instapklare bedrijfsunit met kantoor in nieuwbouwproject "De Comphaan" fase 3. Deze gasloze unit is tevens voorzien van zonnepanelen. Op een uitstekende locatie, gelegen tussen de stad en het groen, ligt het recent opgeleverde nieuwbou...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Nieuwbouw
Objecttype Bedrijfsruimte
Jaar 2020
Prijs Huurprijs: € 1.075,- per maand

Algemeen: Beschikbaar een moderne en energie neutrale instapklare bedrijfsunit met kantoor in nieuwbouwproject "De Comphaan" fase 3. Deze gasloze unit is tevens voorzien van zonnepanelen.

Op een uitstekende locatie, gelegen tussen de stad en het groen, ligt het recent opgeleverde nieuwbouwproject "De Comphaan". Door de ruimtelijkheid en de flexibele indeling biedt "De Comphaan" een optimaal werkklimaat en staan de bedrijfsruimten garant voor een duurzame en stijlvolle uitstraling. Daarnaast is elke bedrijfsunit voorzien van een optimale reclame mogelijkheid, waarmee ieder bedrijf zich uitstekend kan presenteren.

Bereikbaarheid: Nieuwbouwproject "De Comphaan" ligt aan de rand van RijswijkBuiten, op ca. 5 (auto)minuten afstand van de rijkswegen A-4 en A-13 en de N470. Op ca. 200 meter afstand bevindt zich een bushalte. Door de centrale ligging en uitstekende verbindingen met de regio bent u snel en eenvoudig bereikbaar voor uw klanten, leveranciers en medewerkers en creëert u de perfecte voorwaarden voor een succesvolle bedrijfsvoering.

Adres: Rentmeesterstraat 35, 2288 GW te Rijswijk.

Bouwjaar: 2020.

Metrage:

Rentmeesterstraat 35
Ca. 54 m² b.v.o. begane grond
Ca. 50 m² b.v.o. eerste verdieping
2 parkeerplaatsen

Bestemming: Bestemmingsplan Sion 't Haantje, vastgesteld d.d. 06-03-2018: Bedrijven tot en met categorie 3.1.

Opleveringsniveau: De afgebouwde bedrijfsunit zal worden opgeleverd in nieuw staat en is onder andere voorzien van:

* monolitisch afgewerkte betonvloer met een draagvermogen van maximaal 1.500 kg/ m² (begane grond);
* betonnen systeemvloer met een draagvermogen van maximaal 500 kg/ m² (verdieping);
* vrije hoogte tot circa 3,5 m1 (begane grond);
* handmatig bedienbare overheaddeur 3 x 3 m;
* separate toegangsdeur;
* zonnepanelen op het dak;
* dichte vurenhouten trap;
* kunststof buitenkozijnen en ramen v.v. HR ++ beglazing;
* toilet met fontein;
* pantry (verdieping);
* verwarming;
* industriële verlichting;
* voldoende stroompunten;
* vloeren voorzien van vloercoating;
* meterkast.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 1.075,-- per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkenmale met 5 jaar te verlengen. Flexibele huurtermijn is bespreekbaar.

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: Op korte termijn, omstreeks april/mei 2020.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten:De bedrijfsunit is geheel zelfstandig en er zijn geen bijkomende leveringen en diensten door of vanwege verhuurder van toepassing. Huurder dient zelf zorg te dragen voor het sluiten van leveringscontracten voor warmte, water en elektra bij de desbetreffende nutsbedrijven.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}