NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Rentmeesterstraat 51

2288GW rijswijk
113 m2

Reageer op dit object

Algemeen: Beschikbaar moderne en energie neutrale instapklare bedrijfsunits met kantoor in nieuwbouwproject "De Comphaan" fase 4. Deze gasloze units zijn tevens voorzien van zonnepanelen. Op een uitstekende locatie, gelegen tussen de stad en het groen, ligt het recent opgeleverde nieuwbou...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Bedrijfsruimte
Jaar 2020
Prijs Huurprijs: € 1.275,- per maand

Algemeen: Beschikbaar moderne en energie neutrale instapklare bedrijfsunits met kantoor in nieuwbouwproject "De Comphaan" fase 4. Deze gasloze units zijn tevens voorzien van zonnepanelen.

Op een uitstekende locatie, gelegen tussen de stad en het groen, ligt het recent opgeleverde nieuwbouwproject "De Comphaan". Door de ruimtelijkheid en de flexibele indeling biedt "De Comphaan" een optimaal werkklimaat en staan de bedrijfsruimten garant voor een duurzame en stijlvolle uitstraling. Daarnaast is elke bedrijfsunit voorzien van een optimale reclame mogelijkheid, waarmee ieder bedrijf zich uitstekend kan presenteren.

Bereikbaarheid: Nieuwbouwproject "De Comphaan" ligt aan de rand van RijswijkBuiten, op ca. 5 (auto)minuten afstand van de rijkswegen A-4 en A-13 en de N470. Op ca. 200 meter afstand bevindt zich een bushalte. Door de centrale ligging en uitstekende verbindingen met de regio bent u snel en eenvoudig bereikbaar voor uw klanten, leveranciers en medewerkers en creëert u de perfecte voorwaarden voor een succesvolle bedrijfsvoering.

Adres: Rentmeesterstraat 49 en 51, 2288 GW te Rijswijk.

Bouwjaar: 2020.

Metrage:

Rentmeesterstraat 49
Ca. 76 m² b.v.o. begane grond
Ca. 37 m² b.v.o. eerste verdieping
2 parkeerplaatsen

Rentmeesterstraat 51
Ca. 76 m² b.v.o. begane grond
Ca. 37 m² b.v.o. eerste verdieping
2 parkeerplaatsen

De units zijn desgewenst te schakelen door de ligging naast elkaar. Tevens bestaat de mogelijkheid om de verdiepingsvloeren volledig door te leggen om meer meters te creëren.

Bestemming: Bestemmingsplan Sion 't Haantje, vastgesteld d.d. 06-03-2018: Bedrijven tot en met categorie 3.1.

Opleveringsniveau: De hoogwaardig afgebouwde bedrijfsunits zullen worden opgeleverd in nieuw staat en zijn onder andere voorzien van:

* monolitisch afgewerkte betonvloer met een draagvermogen van maximaal 1.500 kg/ m² (begane grond);
* verdiepingsvloer deels voorzien van zandcement deklaag met een draagvermogen van maximaal 300 kg/ m² (verdieping);
* vrije hoogte tot circa 6 m1 (begane grond);
* elektrisch bedienbare overheaddeur 3 x 3 m met afstandsbediening;
* separate toegangsdeur;
* zonnepanelen op het dak;
* dichte vurenhouten trap;
* kunststof buitenkozijnen en ramen v.v. HR ++ beglazing;
* toilet met fontein en tegelwerk (hoogwaardig);
* Bruynzeel pantry (verdieping);
* airco-/ verwarmingsunit;
* Led-verlichting begane grond en 1e verdieping;
* wandcontactdozen begane grond en 1e verdieping;
* meterkast.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 1.275,-- per maand per unit te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkenmale met 5 jaar te verlengen. Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: In overleg, omstreeks april/ mei 2020.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten: De bedrijfsunits zijn geheel zelfstandig is en er zijn geen bijkomende leveringen en diensten door of vanwege verhuurder van toepassing. Huurder dient zelf zorg te dragen het sluiten van leveringscontracten voor warmte, water en elektra bij de desbetreffende nutsbedrijven.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}