NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Speenkruid 2

2643KJ pijnacker
Units vanaf 120 m2

Reageer op dit object

Algemeen: Het winkelcentrum is gelegen in de wijk Keijzershof. In de nieuwbouwwijk Pijnacker-Zuid komen uiteindelijk zo'n 10.000 mensen te wonen. Ook de inwoners van de wijken Klapwijk en Koningshof maken al volop gebruik van het nieuwe winkelcentrum! Naast Albert Heijn zijn onder andere Etos, Gal...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Winkelruimte
Jaar 2013
Prijs Huurprijs: € 2.000,- per maand

Algemeen: Het winkelcentrum is gelegen in de wijk Keijzershof.

In de nieuwbouwwijk Pijnacker-Zuid komen uiteindelijk zo'n 10.000 mensen te wonen. Ook de inwoners van de wijken Klapwijk en Koningshof maken al volop gebruik van het nieuwe winkelcentrum!

Naast Albert Heijn zijn onder andere Etos, Gall&Gall, Primers, Kwalitaria, de Optieker, alsmede kapsalon Hair App, bakker Rijnbeek Brood & Banket, bloemenwinkel Mr. Flowers reeds in het winkelcentrum gevestigd.

Bereikbaarheid: Het winkelcentrum Keijzershof is per auto goed bereikbaar, zowel vanuit de wijken Keijzershof als Tolhek (via Interwijktunnel). Door de ligging direct naast Randstadrail is het tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De fiets- en wandelbrug over de singel naar het winkelcentrum zorgt bovendien voor een goede bereikbaarheid voor langzaam verkeer.

Parkeren: Winkelcentrum Keijzershof bevat in totaal circa 160 parkeerplaatsen op maaiveld. Via de Speenkruid is de grote parkeerplaats te bereiken, gelegen ten westen van het winkelcentrum. Hier zijn op maaiveldniveau circa 115 parkeerplaatsen voorzien en komt de consument via de onderdoorgang rechtstreeks uit in de winkelstraat. De overige 45 parkeerplaatsen zijn voorzien in parkeerhavens rondom het winkelcentrum. Voor de woningen zijn separate en afgescheiden parkeerplaatsen voorzien.

Adres: Speenkruid 2, 2643 KJ te Pijnacker (unit 11)

Metrage: Circa 120 m² v.v.o. winkelruimte (géén horeca).

Bestemming: Voor winkelcentrum Keijzershof is een indicatieve branchering opgesteld. De grote full-service supermarkt fungeert als de publiekstrekker. Om het foodsegment verder te versterken zijn in de buurt van de supermarkt mogelijkheden aanwezig voor het vestigen van foodspeciaalzaken.

Het centrum biedt goede kansen voor lokale ondernemers. Er is onder andere behoefte aan een viswinkel, groente- en noten- en kaaswinkel. Daarnaast valt te denken aan winkels gespecialiseerd in huishoudelijke artikelen, ijzerwaren of een dierenspeciaalzaak.

In het verlengde van de winkelstraat zijn mogelijkheden voor het vestigen van winkels gericht op (niet)dagelijkse goederen. Mogelijkheden voor zakelijke dienstverlening zijn beperkt aanwezig in de plint aan de Speenkruid.

Opleveringsniveau: Nader overeen te komen.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 2000,- per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn: 5 jaar met verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: Per direct.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten: € 2,50 p/m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting als voorschot te voldoen met naverrekening.

Promotiekosten: € 7,50 p/m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting als voorschot te voldoen met naverrekening.

Bijdrage: € 20,-- p/m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk Parkeergarage verschuldigde omzetbelasting als voorschot te voldoen met naverrekening.

Energiekosten: Huurder dient zelf zorg te dragen voor de aanvraag en levering van gas, water en electra in het gehuurde.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in september 2012 en aangevuld met project specifieke bepalingen. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, welke op 2 oktober 2012 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 59/2012.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}