NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Kruisstraat 81

2611ML delft
213 m2 / Units vanaf 213 m2

Reageer op dit object

Algemeen: 'Dock van Delft' is een bijzonder en zeer representatief complex midden in het centrum van Delft met al zijn voorzieningen op loopafstand. Het complex omvat 129 appartementen met op de begane grond 22 kantoor-/ praktijkunits voor zorg- en servicevoorzieningen, alsmede een ondergrondse stal...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Kantoorruimte
Jaar 2007
Prijs Huurprijs: € 26.625,- per jaar

Algemeen: 'Dock van Delft' is een bijzonder en zeer representatief complex midden in het centrum van Delft met al zijn voorzieningen op loopafstand. Het complex omvat 129 appartementen met op de begane grond 22 kantoor-/ praktijkunits voor zorg- en servicevoorzieningen, alsmede een ondergrondse stallinggarage voor 182 auto's. 'Dock van Delft' ligt direct nabij het winkelcentrum 'De Zuidpoort' met winkels als onder andere het Kruidvat, Jumbo en BCC. Ook winkels als Blokker en Hema zijn gelegen in de directe nabijheid van het complex.

Bereikbaarheid: 'Dock van Delft' is zowel met openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar. Het stadsvervoer heeft een belangrijke halte direct naast het complex en het NS- centraal station ligt eveneens op loopafstand. De snelweg A-13 (Den Haag - Rotterdam v.v.) is gelegen op slechts 5 autominuten.

Adres: Kruisstraat 81, 2611 ML te Delft.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Delft
Sectie: E
Nummer: 3648
Appartement index: A-139

Bouwjaar: Omstreeks 2007.

Metrage: Circa 213m² kantoor-/ praktijkruimte op de begane grond.

Parkeren: Bij deze unit kunnen 5 parkeerplaatsen, gelegen in de ondergrondse stallinggarage, worden gehuurd. Meerdere parkeerplaatsen in overleg bespreekbaar.

Energielabel: Label A+.

Reclame: Ieder op-, aan-, of onderbouw zonder toestemming van verhuurder is verboden. Het aanbrengen aan de buitenzijde van het gehuurde van naamborden, reclame-aanduidingen, uithangborden, zonneschermen, vlaggen, spandoeken, bloembakken, schijnwerpers en in het algemeen van uitstekende voorwerpen, mag slechts geschieden met toestemming van verhuurder, met inachtneming van de alsdan geldende gemeentelijke of andere publiekrechtelijke verordeningen.

Opleveringsniveau: De kantoor-/ praktijkruimte wordt opgeleverd in huidige staat en is onder andere voorzien van:
- (hard) houten kozijnen voorzien van isolerende (HR ++) glas;
- VRV- verwarmings-/ koelingssysteem;
- systeemplafond voorzien van inbouw verlichtingsarmaturen;
- toiletgroepen;
- vloerbedekking*;
- bestaande indeling door middel van scheidingswanden*;
- schuifwand*;
- balie-/ receptie*;
- pantry/ keuken*;
- alarminstallatie*;
- binnen zonwering*;
- databekabeling (gedeeltelijk utp cat 5e)*;
- elektra aansluitpunten*;
- brandmeld-/ ontruimingsinstallatie*.

De met een * aangegeven voorzieningen worden door huurder om niet overgenomen en zullen bij het einde van de huurovereenkomst in nette staat achterblijven. Onderhoud, herstel en vernieuwing ervan zijn voor rekening van huurder zelf. Verhuurder garandeert op geen enkele wijze de correcte werking van deze voorzieningen.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 26.625,-- per jaar exclusief BTW, alsmede exclusief de service-/ en energiekosten. BTW- vrij huren behoort tot de mogelijkheden, echter er is een BTW-compensatieopslag van toepassing van 5% over de huurprijs.

Huurprijs parkeren: Bij afname van minimaal 3 parkeerplaatsen betreft de huurprijs € 1.020,-- per parkeerplaats per jaar exclusief BTW.

Huurtermijn: 5 (vijf) jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkenmale met 5 (vijf) jaar te verlengen. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten: Circa € 465,-- per maand (prijspeil 2019) te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde BTW als voorschot te voldoen met naverrekening voor de kosten van onder andere:
- energie;
- glasbewassing;
- onderhoud groenvoorziening;
- glasverzekering;
- ontstoppen riool;
- administratie- en beheerkosten.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst Vidomes en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in juli 2003. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 11 juli 2003 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 72/2003.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud(en): Positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder, alsmede goedkeuring directie verhuurder.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}