NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Willem Dreeslaan 37.

2729ND zoetermeer
380 m2 / Units vanaf 380 m2

Reageer op dit object

Algemeen: Vanaf begin jaren 60 is Zoetermeer uitgegroeid tot een gemeente van ca. 120.000 inwoners. Zoetermeer heeft veel te bieden voor een ondernemer die kwaliteit wil, denk aan een geweldig Stadshart, vele restaurants voor een diner met uw relaties. Ook staat Zoetermeer als groei gemeente bekend ...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Kantoorruimte
Jaar 2009
Prijs Huurprijs: € 135,- p/m2 per jaar

Algemeen: Vanaf begin jaren 60 is Zoetermeer uitgegroeid tot een gemeente van ca. 120.000 inwoners. Zoetermeer heeft veel te bieden voor een ondernemer die kwaliteit wil, denk aan een geweldig Stadshart, vele restaurants voor een diner met uw relaties. Ook staat Zoetermeer als groei gemeente bekend om de "the big five" met Dutch Water Dreams (wildwaterbaan), Burggolf (18 holes golfbaan), Silverdome (schaatscentrum), Snowworld (skibaan), Ayers Rock. In de wijk 'Oosterheem', direct nabij de Willem Dreeslaan ligt op loopafstand het onlangs opgeleverde en gelijknamige winkelcentrum.

Omdat Zoetermeer profileert als ICT-stad van nu en voor de toekomst, is Zoetermeer een uitstekende vestigingsplaats voor ondernemingen met een hoog verwachtingspatroon op het gebied van communicatievoorzieningen, waarbij een glasvezel verbinding onontbeerlijk is.

Kortom een geweldige gemeente waar u met plezier kunt ondernemen op een hoog niveau!

Bereikbaarheid: Deze karakteristieke en vrijstaande kantoorvilla is bijzonder goed te bereiken. De verbindingen zijn zowel wat betreft openbaar vervoer, als via provinciale- en snelwegen (A-12) uitstekend te noemen. De verbindingen zijn aanmerkelijk verbeterd door aanleg van de verlengde Amerikaweg richting Leidschendam (N469), de N470 (Rotterdam en Delft-Zuid).

Openbaar vervoer
Om de tien minuten stopt direct voor de kantoorvilla de RandstadRail, met een rechtstreekse verbinding met Leidschendam, Voorburg en Den Haag, met een overstappunt bij station Zoetermeer naar Utrecht.

Auto
Een bijzonder goede verbinding van en naar Utrecht, Den Haag, Rotterdam alsmede naar Amsterdam.

Vanuit Den Haag de A12 richting Utrecht, afslag 7, boven aan de afrit linksaf richting Oosterheem, wijk nummer 21, de Oostweg op. Bij de grote rotonde "Maximaplein" nabij het Silverdome evenementenhal) rechtdoor rijden. De volgende rotonde rechtdoor rijden, nu komt u op de Willem Dreeslaan.

De kantoorvilla is gesitueerd aan het eind van de Willem Dreeslaan direct tegenover het RandstadRail-station.

Vanuit Utrecht richting Den Haag, afslag 7, boven aan de afrit rechtsaf de Oostweg. Volg vanaf hier verder de route beschrijving vanuit Den Haag.

Adres: Willem Dreeslaan 37, 2729 ND te Zoetermeer.

Metrage: Circa 380 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond.

Parkeren: 8 parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein zijn voor verhuur beschikbaar. Tevens zijn er in de directe omgeving voldoende (gratis) openbare parkeerplaatsen aanwezig.

Opleveringsniveau: De kantoor-/ praktijkruimte heeft een zeer hoogwaardig, luxe en compleet opleveringsniveau voorzien van onder andere:
* ruime entree (gemeenschappelijk) voorzien van natuurstenen vloer en een vide, voor een ruimtelijk effect, voorzien van een tochtportaal;
* balie-/ receptie;
* kabelgoot langs de gevel v.v. elektra en data (CAT 6);
* luxe pantry v.v. diverse inbouwapparatuur zoals onder andere vaatwasser, koelkast en magnetron;
* dames- en heren toiletgroepen;
* centrale verwarming door middel van vloerverwarming op basis van aardwarmte bron;
* doordat er duurzame energie wordt gebruik behoort deze kantoorvilla tot een zeer milieu vriendelijk kantoorvilla, waarbij de CO2 uitstoot ruimschoots binnen alle Europese normen blijft;
* mechanische ventilatie;
* volledige koeling (individueel regelbaar), gekoppeld aan een natuurlijk bron, waarbij het koele grondwater de basis vormt voor de koeling;
* te openen ramen;
* warmte werende beglazing;
* bestaande vloerbedekking (éénmalige verstrekking);
* indeling d.m.v. (systeem)scheidingswanden;
* systeemplafond v.v. inbouw verlichtingsarmaturen;
* inbraakbeveiliging;
* brandpreventieve middelen;
* brandmeldinstallatie;
* rookmelders;
* brandhaspel(s);
* noodverlichting;
* VOIP (optioneel);
* Ziggo internet (optioneel).

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 135,-- p/m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. BTW- vrij huren is mogelijk!

Huurprijs parkeren: € 750,-- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkenmale met 5 jaar te verlengen.

Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurbetaling: Per maand, op basis van vooruitbetaling.

Service- energiekosten: € 27,50 per m² per jaar te vermeerderen met BTW, als voorschot te voldoen met naverrekening voor de kosten van onder andere:
a. levering van energie voor het gehuurde (inclusief algemene ruimten), waaronder wordt verstaan het verbruik van brandstof en elektriciteit ten behoeve van verwarming, ventilatie en overige algemene voorzieningen, vastrechtkosten, de meterhuur, alsmede de te maken kosten voor het juist meten, welke meting door of namens verhuurder wordt geregistreerd alsmede toegewezen, van het energieverbruik en het daarop betrekking hebbende serviceabonnement.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- definitieve goedkeuring directie verhuurder.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}