NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Algemeen: Door verhuizing van de huidige gebruiker Carglass komt in de loop van 2020 dit representatieve bedrijfspand met kantoor voor verhuur beschikbaar. Het object is gelegen op fraaie zichtlocatie op het bedrijventerrein 'Forepark'. Het bedrijventerrein 'Forepark' is een relatief jong bedrijve...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Bedrijfsruimte
Jaar 2002
Prijs Huurprijs: € 5.500,- per maand

Algemeen: Door verhuizing van de huidige gebruiker Carglass komt in de loop van 2020 dit representatieve bedrijfspand met kantoor voor verhuur beschikbaar. Het object is gelegen op fraaie zichtlocatie op het bedrijventerrein 'Forepark'.

Het bedrijventerrein 'Forepark' is een relatief jong bedrijventerrein dat inmiddels grote bekendheid heeft verworven. Thans zijn er diverse nationale en internationale bedrijven gevestigd zoals De Persgroep Nederland, Sligro, autodealers van de diverse bekende merken BMW, Mercedes, Saab, Volkswagen/Audi.

Bereikbaarheid: Het 'Forepark' ligt direct nabij het Prins Clausplein tussen de A-4 (Den Haag- Amsterdam v.v.), A-13 (Den Haag- Rotterdam v.v.) en de A-12 (Den Haag-Utrecht v.v.) en is derhalve perfect gelegen ten aanzien van de aan- en afvoer van goederen. Ook per openbaar vervoer is het 'Forepark' uitstekend bereikbaar middels een tweetal busverbindingen naar de in de omgeving gelegen NS-stations (RandstadRail). Tijdens de ochtend- en avondspits rijdt er een sneldienst rechtstreeks naar Den Haag Centraal Station (reistijd 10 minuten).

Adres: Oder 16, 2491 DC te Den Haag.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: 's-Gravenhage
Sectie: BD
Nummer: 4584

Bouwjaar: Omstreeks 2002

Metrage:
Bedrijfsruimte : ca. 585 m² begane grond
Kantoorruimte: ca. 130 m² verdeeld begane grond/ 1e verdieping

Parkeren: Er zijn 4 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar met eventueel de mogelijkheid om in overleg extra parkeerplaatsen erbij te huren. Tevens zijn er aan de openbare weg in voldoende mate onbetaalde parkeergelegenheid aanwezig. Het bedrijfspand met kantoor wordt opgeleverd in huidige staat en is voorzien van onder andere:

Opleveringsniveau:

Bedrijfsruimte:
* glad afgewerkte betonvloer (draagvermogen circa 2.500 kg/m²);
* industriële verlichting;
* vrije hoogte circa 6 meter;
* elektrisch bedienbare overheaddeur v.v. loopdeur;
* krachtstroomaansluiting(en);
* diverse dubbele wandcontactdozen.

Kantoorruimte:
* glad afgewerkte betonvloer (draagvermogen circa 400 kg/m²);
* toilet;
* pantry;
* systeemplafond v.v. inbouw LED verlichtingsarmaturen;
* centrale verwarming d.m.v. radiatoren;
* kabelgoten;
* te openen ramen (draai-/ kiep).

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 5.500,-- per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkens met 5 jaar te verlengen.

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: In overleg.

Huurbetaling: Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten: Het bedrijfspand is geheel zelfstandig en er zijn geen bijkomende leveringen en diensten door of vanwege verhuurder van toepassing. Huurder dient zelf zorg te dragen voor de aanvraag van gas, water en elektra alsmede de meterhuur bij de desbetreffende nutsbedrijven.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}