NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Taag 75

2491CS 's-gravenhage
75 m2 / Units vanaf 75 m2

Reageer op dit object

Algemeen: Het betreft een kleinschalige kantoorunit gelegen op de begane grond aan de Taag op het 'Forepark' te Den Haag. Het bedrijventerrein 'Forepark' is een relatief jong bedrijventerrein dat inmiddels grote bekendheid heeft verworven. Thans zijn er diverse nationale en internationale bedrijven ...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Kantoorruimte
Jaar 1992
Prijs Huurprijs: € 1.200,- per maand

Algemeen: Het betreft een kleinschalige kantoorunit gelegen op de begane grond aan de Taag op het 'Forepark' te Den Haag. Het bedrijventerrein 'Forepark' is een relatief jong bedrijventerrein dat inmiddels grote bekendheid heeft verworven. Thans zijn er diverse nationale en internationale bedrijven gevestigd zoals De Persgroep Nederland, Sligro, autodealers van de diverse bekende merken BMW, Mercedes, Saab, Volkswagen/Audi.

Bereikbaarheid: Het 'Forepark' ligt direct nabij het Prins Clausplein tussen de A-4 (Den Haag- Amsterdam v.v.), A-13 (Den Haag - Rotterdam v.v.) en de A-12 (Den Haag - Utrecht v.v.) en is derhalve perfect gelegen ten aanzien van de aan- en afvoer van goederen. Ook per openbaar vervoer is het 'Forepark' uitstekend bereikbaar middels een tweetal busverbindingen naar de in de omgeving gelegen NS-stations (RandstadRail). Tijdens de ochtend- en avondspits rijdt er een sneldienst rechtstreeks naar Den Haag Centraal Station (reistijd 10 minuten).

Adres: Taag 75, 2491 CS te Den Haag.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: 's-Gravenhage
Sectie: BD
Nummer: 2711
Grootte: 1.499 m² (gedeeltelijk)

Metrage: Circa 75 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond.

Parkeren: Bij deze unit behoren 2 parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein.

Opleveringsniveau: De kantoorruimte wordt opgeleverd in huidige staat is onder andere voorzien van:
* representatief gemeenschappelijk entree;
* systeemplafond met inbouw verlichtingsarmaturen;
* centrale verwarming d.m.v. radiatoren;
* toiletgroep;
* kabelgoten;
* pantry.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 1.200,-- per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkenmale met 5 jaar te verlengen. Flexibele huurtermijnen zijn bespreekbaar!

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurbetaling: Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Vaste service- en energiekosten: € 350,-- per kwartaal exclusief BTW te voldoen zonder naverrekening voor de leveringen en diensten waaronder elektra, gas en water.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}