NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Oudeland ong.

2652 berkel en rodenrijs
124 m2

Reageer op dit object

Bedrijventerrein Oudeland 18 bedrijfsunits op bedrijventerrein Oudeland te Berkel en Rodenrijs Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte, dan is het bedrijventerrein Oudeland een interessante oplossing. Op het bedrijventerrein Oudeland te Berkel en Rodenrijs worden 18 royale bedrijfsunits gere...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Nieuwbouw
Objecttype Bedrijfsruimte
Jaar 2019
Prijs Vraagprijs: € 155.000,- vrij op naam

Bedrijventerrein Oudeland

18 bedrijfsunits op bedrijventerrein Oudeland te Berkel en Rodenrijs

Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte, dan is het bedrijventerrein Oudeland een interessante oplossing. Op het bedrijventerrein Oudeland te Berkel en Rodenrijs worden 18 royale bedrijfsunits gerealiseerd. Moderne en multifunctionele ruimten die u naar wens kunt inrichten en aanpassen op uw bedrijf. In de prospectus (op aanvraag verkrijgbaar) vindt u alle informatie over de units, de locatie en de technische omschrijving.

Locatie
De bedrijfsunits worden gesitueerd op bedrijventerrein Oudeland in Berkel en Rodenrijs. Een toplocatie met alles in de buurt en perfect bereikbaar. Het bedrijventerrein ligt ten Noorden van Rotterdam, hemelsbreed op 500 meter van Rotterdam The Hague Airport. Het is goed bereikbaar via de provinciale wegen N471 en N209 en de snelwegen A20 en A13. Het afgesloten terrein is ruim opgezet waardoor u maximale mogelijkheden heeft om optimaal te ondernemen.

Verschillende typen
De bedrijfsunits hebben een royale maatvoering, zowel in de breedte, diepte als hoogte. In totaal zijn er vijf verschillende typen. Dit biedt de mogelijkheid om de bedrijfsruimte te kiezen die het best bij u past en deze in te richten zoals u dat wenst. Wilt u een kantoor realiseren of afgesloten opslagunits maken? De aannemer kan u begeleiden bij het aanpassen of inrichten van uw bedrijfsunit.

Kenmerken
- 18 units vanaf circa 124 m² tot circa 175 m² BVO
- 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
- vrije hoogte tot circa 7m
- vloerbelasting begane grond tot max. 2.000 kg/m²
- elektrisch bedienbare overheaddeur
- pantry en toilet

Koopsommen vanaf € 155.000,-- V.O.N. exclusief BTW.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}