NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Edisonstraat ong

2723RP zoetermeer
95 m2

Reageer op dit object

Verkoop gestart!!! 20 nieuwbouw bedrijfsunits in Zoetermeer Project Edison Het bedrijfsverzamelgebouw bevindt zich aan de rand van het bedrijventerrein Zoeterhage in de gemeente Zoetermeer. Eind juli is de verkoop van de units gestart waarna naar verwachting in oktober 2019 de bouw zal starten. ...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Nieuwbouw
Objecttype Bedrijfsruimte
Jaar 2019
Prijs Vraagprijs: € 115.000,- vrij op naam

Verkoop gestart!!!

20 nieuwbouw bedrijfsunits in Zoetermeer Project Edison

Het bedrijfsverzamelgebouw bevindt zich aan de rand van het bedrijventerrein Zoeterhage in de gemeente Zoetermeer.

Eind juli is de verkoop van de units gestart waarna naar verwachting in oktober 2019 de bouw zal starten. De units zijn verkrijgbaar vanaf 47 m² tot 124 m² op de begane grond.

Vereniging van Eigenaren
Als koper van een bedrijfsunit van de Edison wordt u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren die zal worden opgericht. De VvE zorgt voor het uitvoeren van klein en groot onderhoud en behartigt overige gemeenschappelijke belangen.

Duurzaamheid
De bedrijfsunits van de Edison voldoen aan de laatste duurzaamheidseisen uit het Bouwbesluit. De bedrijfsunits worden zonder gasaansluiting opgeleverd en zijn via aantrekkelijke geprijsde meerwerkopties te voorzien van zonnepanelen. Door de hoogwaardige isolatie zijn de units uitstekend geschikt om te verwarmen en koelen door middel van een warmtepompinstallatie.

Er is gekozen voor een duurzaam ontwerp en materialen die daarbij aansluiten. De units worden afgewerkt met hoogwaardige gevelelementen met gevelmetselwerk. Deze afwerking zorgt voor meer uitstraling en waardevastheid in de toekomst. De daken worden afgewerkt met extra sterke dakbedekking met een lange levensduur (standaard 10 jaar garantie). De PIRplus panelen staan bekend om de hoge Rc-waarde en de brandveiligheid.
Ook op dit vlak is het gebouw duurzaam.

Voldoende parkeerplekken
Alle bedrijfsunits worden standaard opgeleverd met eigen privé parkeerplaatsen, parkeerproblemen zult u dus hier niet ondervinden.

Kenmerken

- 20 bedrijfsunits vanaf 47 m² tot 124 m² BVO op de begane grond met daarbij verdiepingsvloeren
- eigen parkeerplaatsen (2-4 stuks)

Ruime bestemmingsmogelijkheden:
- lichte bedrijvigheid
- lichte horeca
- kantoren
- dienstverlening

Koopsommen vanaf € 115.000,-- v.o.n. excl. btw.

Meld u aan als geïnteresseerde voor dit project.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}