NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Scheepswerf 18-19

2265BE leidschendam
530 m2 / Units vanaf 530 m2

Reageer op dit object

Algemeen: Onderhavig half vrijstaand bedrijfspand is gelegen op een unieke locatie aan de Vliet en op loopafstand van het (oude) centrum van Leidschendam met al zijn voorzieningen! Bereikbaarheid: Het object is zowel met eigen als met openbaar vervoer goed bereikbaar. Adres: Scheepswerf 18-19, 22...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Kantoorruimte
Jaar 1985
Prijs Huurprijs: € 6.000,- per maand

Algemeen: Onderhavig half vrijstaand bedrijfspand is gelegen op een unieke locatie aan de Vliet en op loopafstand van het (oude) centrum van Leidschendam met al zijn voorzieningen!

Bereikbaarheid: Het object is zowel met eigen als met openbaar vervoer goed bereikbaar.

Adres: Scheepswerf 18-19, 2265 BE te Leidschendam.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Veur
Sectie: B
Nummer: 12277 A1 + A2
Grootte: 554m² (eigen grond)

Metrage: Circa 530 m² verhuurbaar vloeroppervlak, en als volgt verdeeld:
Begane grond : ca. 312 m² v.v.o.
Eerste verdieping : ca. 180 m² v.v.o.
Tweede verdieping : ca. 38 m² v.v.o.

Parkeren: Er zijn in de directe omgeving ruim voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar.

Opleveringsniveau: In huidige staat.

Bestemming: Maatschappelijk, waar onder andere voorzieningen van educatieve, sociale, culturele, medische en levensbeschouwelijke aard al dan niet in combinatie met daaraan ondergeschikte voorzieningen ten behoeve van dienstverlening en/ of sport, alsmede ondergeschikte detailhandel en/ of horeca ten dienste van deze voorzieningen. Binnen deze bestemming zijn alle vormen van kinderopvang toegestaan.

Energielabel: A.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 6.000,-- per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkens met 5 jaar te verlengen. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten: Het bedrijfspand is geheel zelfstandig, derhalve zijn geen leveringen of diensten door of vanwege verhuurder van toepassing. Huurder dient zelf zorg te dragen voor de aanvraag en levering van gas, water en elektra.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}