NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Prinsestraat 52

2513CE 's-gravenhage
Units vanaf 145 m2

Reageer op dit object

Algemeen: De winkelruimte is gelegen in één van de mooiste straten van Den Haag. De Prinsestraat maakt onderdeel uit van het Haagse Hofkwartier aan de rand van het kernwinkelgebied en staat voor winkelen en horeca. Er bevinden zich diverse lokale, regionale en landelijke ketens. Bereikb...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Winkelruimte
Prijs Vraagprijs: € 365.000,- kosten koper

Algemeen: De winkelruimte is gelegen in één van de mooiste straten van Den Haag. De Prinsestraat maakt onderdeel uit van het Haagse Hofkwartier aan de rand van het kernwinkelgebied en staat voor winkelen en horeca. Er bevinden zich diverse lokale, regionale en landelijke ketens.

Bereikbaarheid: De Prinsestraat beschikt door haar ligging over een goede bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer, via de Laan van Meerdervoort of Mauritskade heeft u directe aansluiting op de uitvalswegen en het Rijkswegennet A4, A13 of A12. De Rijksweg A44 via Wassenaar richting Amsterdam is eveneens binnen enkele minuten bereikbaar via de Zuid-Hollandlaan.

Adres: Prinsestraat 52, 2513 CE te Den Haag.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: 's- Gravenhage
Sectie: D
Nummer: * A1

Metrage: Totaal circa 73 m² v.v.o. winkelruimte op de begane grond met bij behorende unieke kelderruimte (droog en met stahoogte) van circa 72 m² v.v.o.

Parkeren: In de directe omgeving zijn voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden aanwezig.

Bestemming: De voor 'Gemengd - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. detailhandel;
b. dienstverlening;
c. horeca "licht";
d. maatschappelijk waaronder wordt verstaan gezondheidszorg, praktijkruimten, kinderopvang, openbare dienstverlening, verenigingsleven en welzijnsinstellingen;
e. kantoor.

Op aanvraag kunnen wij u het bestemmingsplan doen toekomen.

VvE bijdrage: € 110,-- per maand

Opleveringsniveau: In huidige staat.

KOOPVOORWAARDEN

Vraagprijs: € 365.000,-- k.k. (géén BTW van toepassing).

Transport: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Koopovereenkomst: Standaard NVM koopakte.

Overige voorwaarden koopovereenkomst: Verkoper heeft koper en zijn adviseur(s) in de gelegenheid gesteld een due dilligence onderzoek uit te voeren. In dit kader heeft verkoper koper onbeperkte toegang verleend tot het verkochte. Koper aanvaardt hiermee het verkochte op de transportdatum in alle opzichten op basis van het uitgangspunt "as is where is", waaronder onder meer wordt bedoeld de juridische, technische, milieukundige en feitelijke toestand waarin het verkochte zich bevindt waarbij verkoper géén garanties verstrekt. Het verkochte is omstreeks 1898 gebouwd. Hierdoor liggen de eisen die men mag stellen aan de bouwkwaliteit aanzienlijk lager dan de eisen die tegenwoordig dienen te worden gesteld aan vergelijkbare nieuwe objecten.

Verkoper staat niet in voor (ouderdoms-)gebreken aan het verkochte (zoals bijvoorbeeld fundering, trappen, centrale verwarming, leidingen van elektra, water, gas, riolering, vloeren gevels, muren, en dergelijke), alsmede slijtage. Verkoper heeft koper in de gelegenheid gesteld een technisch/ bouwkundige inspectie uit te voeren.

Zekerheidsstelling: Binnen 10 werkdagen na ondertekening van de koopovereenkomst zal koper ter meerdere zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen een waarborgsom ter grootte van 10 % van de koopsom voldoen op rekening van de notaris.

Notaris: Caminada Notarissen te Rijswijk.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}