NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Laan van Haamstede 37

2497GE 's-gravenhage
75 m2

Reageer op dit object

Algemeen: Onderhavige bedrijfsunit is gelegen op bedrijventerrein Ypenburg in project "Platform". Bedrijventerrein Ypenburg is zeer centraal gelegen nabij de uitvalswegen A-4, A-12 en A-13. Gezien huidige complete afwerking is de bedrijfsunit zeer geschikt voor onder andere cateringbedrij...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Bedrijfsruimte
Jaar 2011
Prijs Huurprijs: € 1.450,- per maand

Algemeen: Onderhavige bedrijfsunit is gelegen op bedrijventerrein Ypenburg in project "Platform". Bedrijventerrein Ypenburg is zeer centraal gelegen nabij de uitvalswegen A-4, A-12 en A-13.

Gezien huidige complete afwerking is de bedrijfsunit zeer geschikt voor onder andere cateringbedrijven.

Bereikbaarheid: Het bedrijvenpark ligt aan de Laan van Haamstede op Bedrijventerrein Ypenburg en grenst aan de gelijknamige woonwijk. Verder zijn hier de gerenommeerde bedrijven zoals de ANWB, DHL, NFI en Preuninger gevestigd. De bereikbaarheid van de locatie is uitstekend, het object ligt nabij de rijkswegen A-4, A-12 en A-13.

Adres: Laan van Haamstede 37, 2497 GE te Den Haag

Opleveringsniveau: De compleet ingerichte bedrijfsunit zal worden opgeleverd in huidige staat en is onder andere voorzien van:

* eigen entree met vaste toegangspui;
* buitenverlichting;
* betonvloer met een draagvermogen van maximaal 1.500 kg/ m² (begane grond);
* betonnen verdiepingsvloer;
* dichte houten trap;
* kunststof buitenkozijnen en ramen v.v. HR ++ beglazing;
* te openen ramen;
* opbouw verlichting;
* toiletgroep;
* krachtstroomaansluiting;
* centrale verwarming middels radiatoren;
* vetput;
* tegelvloer (begane grond);
* betegelde wanden tpv keuken (begane grond);
* laminaatvloer (1e verdieping).

De complete uitgebreide keukeninrichting inclusief oven, afzuiginstallatie, werkbank, fornuizen, vetput, vriezer en koelkast etc. worden eenmalig ter beschikking gesteld aan huurder. Onderhoud, herstel en vernieuwing van onderhavige voorzieningen zijn voor rekening en risico van huurder.

Metrage: Circa 45 m² bvo bedrijfsruimte gelegen op de begane grond alsmede circa 30 m² bvo verdiepingsvloer.

Parkeren: Er behoren 2 parkeerplaatsen op eigen terrein tot het gehuurde.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 1.450,-- per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst 5 jaar te verlengen. Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service -/ en energiekosten: De bedrijfsunit is geheel zelfstandig is en er zijn geen bijkomende leveringen en diensten door of vanwege verhuurder van toepassing. Huurder dient zelf zorg te dragen het stuiten van leveringscontracten voor gas, water en elektra bij de desbetreffende nutsbedrijven.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huur verplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}