NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Herenstraat 57

2271CB voorburg
Units vanaf 176 m2

Reageer op dit object

Algemeen: Het object is gelegen op een goede locatie in het gezellige historische centrum van Voorburg aan de Herenstraat direct tegenover een supermarkt. Op loopafstand zijn ruim voldoende (openbare) parkeerplaatsen aanwezig. De Herenstraat kenmerkt zich door diversiteit aan detailhandel en horec...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Winkelruimte
Prijs Vraagprijs: € 379.000,- kosten koper

Algemeen: Het object is gelegen op een goede locatie in het gezellige historische centrum van Voorburg aan de Herenstraat direct tegenover een supermarkt. Op loopafstand zijn ruim voldoende (openbare) parkeerplaatsen aanwezig.

De Herenstraat kenmerkt zich door diversiteit aan detailhandel en horecagelegenheden, winkels als Only for Men (ca. 1.600 m² luxe artikelen), Diya Tailors, luxe boetieks, mode- en speciaalzaken en diverse restaurants zoals The Fox, The River, Fruits de Mer alsmede supermarkten Hoogvliet en AH to GO zijn hier onder andere reeds gevestigd.

Adres: Herenstraat 57, 2271 CB te Voorburg.
Gemeente: Voorburg, sectie E, nr. 9136 A1.

Metrage:
Begane grond circa 127 m² v.v.o. winkel-/ atelierruimte
Eerste verdieping circa 49 m² v.v.o. kantoor-/ opslagruimte

De oppervlakte is gemeten volgens NEN 2580.

Parkeren: In de directe omgeving zijn diverse openbare parkeergelegenheden aanwezig.

Opleveringsniveau: Het object wordt opgeleverd in huidige staat en is onder andere voorzien van:

* houten kozijnen;
* natuurstenen vloer;
* gestuukt plafond v.v. inbouw spots;
* vloerverwarming;
* alarminstallatie;
* pantry v.v. close in boiler;
* toilet;
* centrale verwarming middels radiatoren.

Bestemming:

Plan: Oude Dorpskern Voorburg 2011
Status: vastgesteld
Plantype: bestemmingsplan
IMRO-idn: NL.IMRO.1916.bpodv2011-0020

De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

a. detailhandel, uitgezonderd verkoop van motorbrandstoffen en opslag van meer dan 10.000 kg consumentenvuurwerk;
b. detailhandel ondersteunende horeca;
c. publieksgerichte dienstverlening, uitsluitend in de vorm van kapsalons, schoonheidsalons, nagelstudio's en reisbureaus;

op de verdiepingen

d. wonen;
e. aan huis verbonden beroepen;

Op aanvraag kunnen wij u het bestemmingsplan doen toekomen.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 1.950,-- per maand te vermeerderen met wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkenmale met 5 jaar te verlengen.

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurbetaling: Per kwartaal vooruit te voldoen.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in september 2012. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, welke op 2 oktober 2012 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 58-2012.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten: Het gehuurde is geheel zelfstandig en geen bijkomende leveringen en diensten door of vanwege verhuurder zijn van toepassing.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

KOOPVOORWAARDEN

Vraagprijs: € 379.000,-- k.k. (géén BTW van toepassing).

Transport: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Koopovereenkomst: Standaard NVM koopakte.

Overige voorwaarden koopovereenkomst: Verkoper heeft koper en zijn adviseur(s) in de gelegenheid gesteld een due dilligence onderzoek uit te voeren. In dit kader heeft verkoper koper onbeperkte toegang verleend tot het verkochte. Koper aanvaardt hiermee het verkochte op de transportdatum in alle opzichten op basis van het uitgangspunt "as is where is", waaronder onder meer wordt bedoeld de juridische, technische, milieukundige en feitelijke toestand waarin het verkochte zich bevindt waarbij verkoper géén garanties verstrekt. Het verkochte is omstreeks 1900 gebouwd. Hierdoor liggen de eisen die men mag stellen aan de bouwkwaliteit aanzienlijk lager dan de eisen die tegenwoordig dienen te worden gesteld aan vergelijkbare nieuwe objecten.

Verkoper staat niet in voor (ouderdoms-)gebreken aan het verkochte (zoals bijvoorbeeld fundering, trappen, centrale verwarming, leidingen van elektra, water, gas, riolering, vloeren gevels, muren, en dergelijke), alsmede slijtage. Verkoper heeft koper in de gelegenheid gesteld een technisch/ bouwkundige inspectie uit te voeren.

Zekerheidsstelling: Binnen 10 werkdagen na ondertekening van de koopovereenkomst zal koper ter meerdere zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen een waarborgsom ter grootte van 10 % van de koopsom voldoen op rekening van de notaris.

Notaris: Nader door koper te bepalen.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}