NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Buitenom 225-229

2711KA zoetermeer
168 m2 / Units vanaf 168 m2

Reageer op dit object

Algemeen: "Spazio Offices" biedt centraal gelegen, goed bereikbare, innovatieve en originele kantoorruimte tegen concurrerende prijs. Kenmerkend voor "Spazio Offices" zijn naast de hoogwaardige en moderne uitstraling de vele mogelijkheden om werkplekken en ontmoetings- en vergade...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Kantoorruimte
Prijs Huurprijs: € 130,- p/m2 per jaar

Algemeen: "Spazio Offices" biedt centraal gelegen, goed bereikbare, innovatieve en originele kantoorruimte tegen concurrerende prijs. Kenmerkend voor "Spazio Offices" zijn naast de hoogwaardige en moderne uitstraling de vele mogelijkheden om werkplekken en ontmoetings- en vergaderfaciliteiten te creëren. Momenteel hebben wij een zelfstandige kantoorunit op de begane grond met "eigen entree" voor verhuur beschikbaar!

De duurzame kantoorontwikkeling "Spazio Offices", welke beschikt over een Energielabel A, maakt deel uit van de nieuwbouw 'totaal-ontwikkeling' te Zoetermeer, bestaande uit een modern winkelcentrum "Spazio Shopping Space", luxe appartementen "Spazio Living" en een ruime parkeergarage. "Spazio Offices" omvat circa 4.293 m² v.v.o. (verhuurbaar vloeroppervlak) kantoorruimte en is gelegen midden in het Stadshart van Zoetermeer met alle voorzieningen op loopafstand.

"Spazio Offices" biedt centraal gelegen, goed bereikbare, innovatieve en originele kantoorruimte tegen een concurrerende prijs. Een plek om rustig te kunnen werken.

Kenmerkend voor "Spazio Offices" zijn naast de hoogwaardige en moderne uitstraling de vele mogelijkheden om werkplekken en ontmoetings- en vergaderfaciliteiten te creëren. De verschillende verdiepingen zijn ruim, open en eenvoudig indeelbaar. Het maakt het daarmee bij uitstek geschikt voor "Het Nieuwe Werken".

-Nieuw hoogwaardig kantoorgebouw met moderne uitstraling en energielabel A
-Centraal gelegen in de Randstad en zeer goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer
-Zeer flexibel in te delen en geschikt voor Het Nieuwe Werken
-Eigen ondergelegen parkeergarage met een zeer ruime parkeernorm
-In het Stadshart, met alle voorzieningen op loopafstand

Bereikbaarheid: "Spazio Offices" ligt centraal in de Randstad, met alle steden binnen afzienbare tijd eenvoudig bereikbaar. Gerenommeerde bedrijven als onder andere Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW), Dunea, PsyQ, Transport & Logistiek Nederland, KPN, Toshiba, Siemens, Webhelp, Ipse de Bruggen en Bouwhuis zijn reeds in de omgeving gevestigd.

"Spazio Offices" ligt centraal in het Stadshart van Zoetermeer, met alle faciliteiten op loopafstand: winkels, terrasjes, restaurants, fitness, stomerij, theater, bioscoop en andere voorzieningen.

Per auto
De bereikbaarheid van "Spazio Offices" is optimaal door de ligging direct nabij de A12 (Den Haag _ Utrecht v.v.), welke aansluit op het verkeersknooppunt het 'Prins Clausplein"(A4, A12, A13).

Per openbaar vervoer
Tevens bevindt Spazio Offices zich op het vervoersknooppunt van Zoetermeer (Centrum West) met de volgende openbaar vervoer mogelijkheden: RandstadRail lijnen 3 en 4 en diverse buslijnen met een directe aansluiting op o.a. Den Haag, Rotterdam, Leiden, Rijswijk, diverse wijken Zoetermeer, Gouda en Bleiswijk.

Adres: Buitenom 225-229, 2711 KA te Zoetermeer.

Metrage: Beschikbaar circa 168 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond gelegen in de plint van het nieuwbouwproject 'Spazio Offices'.

Parkeren: Onder het kantoorgebouw ligt een grote dubbellaagse parkeergarage, met een zeer ruime parkeernorm 1:50 v.v.o. Voor kantoorgebruikers zijn er indien gewenst abonnementen beschikbaar ad. € 900,-- per abonnement per jaar te vermeerderen met omzetbelasting en bezoekers kunnen hier de eerste twee uur gratis parkeren.

Opleveringsniveau: In huidige staat en onder andere voorzien van:

* eigen entree;
* energielabel A;
* hoogwaardige materialen en installaties;
* systeemplafond met daglichtafhankelijke, beeldschermvriendelijke en energiezuinige verlichting;
* kabelgoten;
* pantry;
* toiletgroep(en);
* brandmeld- en brandbestrijdingsinstallatie;
* sprinklerinstallatie.

Energielabel A: "Spazio Offices" is een duurzaam gebouw; met respect voor het milieu. Het gebouw heeft door de juiste toepassing van materialen en installaties een energielabel A verkregen. Als huurder profiteert u daarvan door lagere basis energiekosten en met milieu profiteert hiervan door een lagere CO2- uitstoot.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 130,-- p/m² per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurprijs parkeren: € 900,-- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkens met 5 jaar te verlengen.

Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurbetaling: Per kwartaal vooruit.

Service- en energiekosten: € 27,50 p/m² per jaar, te vermeerderen met BTW, als voorschot te voldoen met naverrekening voor de kosten van onder andere:

* cv-onderhoud;
* hydrofoor/pompen;
* warmtemeter (opname);
* elektra;
* waterverbruik;
* gasverbruik;
* glasbewassing;
* glasbewassingsinstallatie;
* huismeester/beheerder;
* glasschade verzekering;
* divers klein onderhoud;
* administratievergoeding 5%.

De omvang en de inhoud van de leveringen en diensten kunnen gedurende de looptijd van deze overeenkomst wijzigen (waaronder begrepen zowel inperken als uitbreiden), indien zulks door verhuurder noodzakelijk wordt geacht.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}