NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Herenstraat 43.

2271CA voorburg
Units vanaf 90 m2

Reageer op dit object

Algemeen: Het betreft een karakteristieke winkelruimte met monumentale uitstraling op een zeer prominente locatie (nabij de zaterdagse markt) in het gezellige historische centrum van Voorburg in het "Huygenskwartier" aan de Herenstraat. De Herenstraat kenmerkt zich door diversiteit aan d...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Winkelruimte
Prijs Huurprijs: € 1.475,- per maand

Algemeen: Het betreft een karakteristieke winkelruimte met monumentale uitstraling op een zeer prominente locatie (nabij de zaterdagse markt) in het gezellige historische centrum van Voorburg in het "Huygenskwartier" aan de Herenstraat.

De Herenstraat kenmerkt zich door diversiteit aan detailhandel en horecagelegenheden, winkels als Only for Men (ca. 1.600 m² luxe artikelen), Diya Tailors, luxe boetieks, mode- en speciaalzaken en diverse restaurants zoals The Fox, Bernard, Fruits de Mer alsmede supermarkten Hoogvliet en AH to GO zijn hier onder andere reeds gevestigd.

Adres: Herenstraat 43, 2271 CA te Voorburg.

Metrage: De winkelruimte heeft een vloeroppervlak circa 90 m² bvo op de begane grond met een betegelde tuin van circa 57 m².

Parkeren: Rondom de Herenstraat is er een blauwe zone gebied. De bezoekers kunnen aan het begin van de Herenstraat, onder de Utrechtse Baan, in de Franse Kerkstraat, de Rozenboomlaan, de Raadhuisstraat en het begin van het Oosteinde gratis 2 uur parkeren met gebruikmaking van een parkeerschijf. Bij Westvliet Fitness- en Racketclub en bij voetbalvereniging Wilhelmus, op geringe loopafstand van het centrum "Huygenskwartier" zijn grote parkeerterreinen waar gratis geparkeerd kan worden.

Opleveringsniveau: De compleet afgewerkte winkelruimte wordt opgeleverd in huidige staat en is onder andere voorzien van:

- monumentale uitstraling;
- frontbreedte circa 7,5 meter;
- houten kozijnen;
- openslaande deuren naar betegelde tuin;
- vloerverwarming;
- toilet;
- airconditioning;
- pantry.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 1.475,-- per maand te vermeerderen met wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Kortere huurtermijnen bespreekbaar!

Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkenmale met 5 jaar te verlengen.

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten: Het gehuurde is geheel zelfstandig en er zijn geen overige bijkomende diensten door of vanwege verhuurder van toepassing dan die ten behoeve van de levering van gas, water en elektra. Hiervoor zal huurder aan verhuurder een bedrag van € 250,-- per maand excl. BTW voldoen.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in september 2012. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, welke op 2 oktober 2012 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 59/2012.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehouden:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}