NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Nieuwstraat 20B

2266AD leidschendam
195 m2 / Units vanaf 195 m2

Reageer op dit object

Algemeen: Het betreft een multifunctioneel bedrijfspand. Het object is zeer centraal gelegen nabij De Vliet en het historisch centrum van Leidschendam. Op enkele minuten loopafstand zijn uitstekende winkelvoorzieningen (Damlaan) en restaurants te vinden. Bereikbaarheid: Door de ligging nabij de uit...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Kantoorruimte
Jaar 2000
Prijs Huurprijs: € 1.750,- per maand

Algemeen: Het betreft een multifunctioneel bedrijfspand. Het object is zeer centraal gelegen nabij De Vliet en het historisch centrum van Leidschendam. Op enkele minuten loopafstand zijn uitstekende winkelvoorzieningen (Damlaan) en restaurants te vinden.

Bereikbaarheid: Door de ligging nabij de uitvalsweg van de A4 (Den Haag - Amsterdam ), het nabij gelegen Prins Clausplein, welke direct aansluiting biedt op de A12 (Den Haag - Utrecht en A13 (Den Haag - Rotterdam) en vanwege de ligging nabij de tunnel van de N14, is het kantoorgebouw optimaal bereikbaar.

Met het openbaar vervoer is het gebouw eveneens goed bereikbaar. Het NS Station Voorburg is op circa 12 minuten loopafstand gelegen.

Adres: Nieuwstraat 20B, 2266 AD te Leidschendam.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Stompwijk
Sectie: H
Nummer: 3187 A13

Bouwjaar: Omstreeks 2000.

Metrage: Totaal circa 195m², verdeeld over de begane grond en eerste verdieping.

Parkeren: In de directe omgeving zijn voldoende openbare (gratis) parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemming: De voor 'Gemengd' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
op de begane grond:
a. bedrijven, die zijn genoemd in de categorieën 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten met uitzondering van: detailhandel in auto's; verkooppunten voor motorbrandstoffen; geluidzoneringsplichtige inrichting; risicovolle inrichtingen;
b. detailhandel, met uitsluiting van detailhandel in volumineuze goederen en met inbegrip van detailhandel ondersteunende horeca;
c. dienstverlenende bedrijven of instellingen met of zonder baliefunctie, met inbegrip van het gebruik ten behoeve van workshops;
d. kantoren;
e. maatschappelijke voorzieningen;
f. wonen, met inbegrip van een aan huis verbonden beroep.

Opleveringsniveau: In huidige staat inclusief onder andere:
* alarminstallatie;
* c.v.- installatie middels radiatoren;
* opbouw verlichtingsarmaturen;
* vrije hoogte begane grond ca. 2.4m;
* toilet;
* uitstortgootsteen;
* kabelgoten;
* krachtstroom;
* elektrisch bedienbare segmentdeur (breedte ca. 2,5m);
* loopdeur voor- en achterzijde;
* houten trap;
* trapkast (1e verdieping);
* pantry.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 1.750,-- per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkenmale met 5 jaar te verlengen. Kortere huurperiode(n) zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: In overleg.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten: Het object is geheel zelfstandig en geen bijkomende leveringen en diensten door of vanwege verhuurder zijn van toepassing.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}