NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Broekwegzijde 159

2725PD zoetermeer
Units vanaf 101 m2

Reageer op dit object

Algemeen: Onderhavige winkel-/ horecaruimte is gelegen direct tegenover Albert Heijn in winkelcentrum 'De Leyens' te Zoetermeer in de wijk Buytenwegh/ De Leyens, waar onder andere Kruidvat, Zeeman, Blokker, Lidl, diverse bakkers en kappers, Indische Toko, PostNL/ tabakswinkel, bloemenwinkel, fietse...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Winkelruimte
Jaar 1981
Prijs Huurprijs: € 1.600,- per maand
Vraagprijs: € 225.000,- kosten koper

Algemeen: Onderhavige winkel-/ horecaruimte is gelegen direct tegenover Albert Heijn in winkelcentrum 'De Leyens' te Zoetermeer in de wijk Buytenwegh/ De Leyens, waar onder andere Kruidvat, Zeeman, Blokker, Lidl, diverse bakkers en kappers, Indische Toko, PostNL/ tabakswinkel, bloemenwinkel, fietsenzaak, Turkse winkel, snackbar, Aziatisch restaurant en een dierenwinkel zijn gevestigd.

Bereikbaarheid: Het winkelcentrum is zowel per auto als openbaar vervoer (RandstadRail) uitstekend bereikbaar.

Adres: Broekwegzijde 159, 2725 PD te Zoetermeer.

Metrage: Circa 101m² winkel-/ horecaruimte.

Frontbreedte: Circa 6 meter.

Parkeren: Zeer ruime (gratis) parkeergelegenheden in de directe omgeving.

Bestemming: Detailhandel, dienstverlening, horeca tot en met categorie 2.

Opleveringsniveau: De winkel-/ horecaruimte wordt opgeleverd in casco staat. De huidige voorzieningen zoals onder andere alarminstallatie, vloer, toilet, afgewerkte wanden, verlichting, cv- installatie, boiler e.d. worden door huurder om niet overgenomen. Onderhoud, herstel en vernieuwing komen geheel voor rekening van huurder. Bij het einde van de huurovereenkomst zal huurder deze voorzieningen in goed onderhouden staat achterlaten.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 1.600,- per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid om de huurovereenkomst telkenmale met 5 jaar te verlengen.

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij de deurwaardersexploot.

Opleveringsniveau: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten: Het gehuurde is geheel zelfstandig derhalve zijn geen bijkomende leveringen en diensten door of vanwege verhuurder van toepassing. Huurder dient zelf zorg te dragen voor de aanvraag en levering van gas, water en elektra.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in september 2012. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, welke op 2 oktober 2012 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 58-2012.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

KOOPVOORWAARDEN

Vraagprijs: € 225.000,-- k.k.

Transportdatum: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Koopovereenkomst: NVM BOG koopakte.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de koopovereenkomst zal koper ter meerdere zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen een waarborgsom ter grootte van 10 % van de koopsom voldoen op rekening van de notaris.

Notaris: Nader door koper te bepalen.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}