NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Loodstraat 33-35

2718RV zoetermeer
725 m2

Reageer op dit object

Algemeen: De bedrijfs-/ showroomruimte is gelegen op het bedrijvenpark "De Lansing" aan de Loodstraat en maakt onderdeel uit van het bedrijventerrein 'Lansinghage' te Zoetermeer. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door de diversiteit van de aanwezige bedrijven en zijn goede bereikbaarheid....

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Bedrijfsruimte
Jaar 1998
Prijs Vraagprijs: € 695.000,- kosten koper

Algemeen: De bedrijfs-/ showroomruimte is gelegen op het bedrijvenpark "De Lansing" aan de Loodstraat en maakt onderdeel uit van het bedrijventerrein 'Lansinghage' te Zoetermeer. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door de diversiteit van de aanwezige bedrijven en zijn goede bereikbaarheid.

Bereikbaarheid: Het complex is vanaf de snelweg A-12 (Den Haag-Utrecht v.v.) eenvoudig bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer is het terrein goed bereikbaar, diverse bussen stoppen op loopafstand met aansluiting op het NS Station Zoetermeer. Door de recente opening van station Lansingerland met Park & Ride terrein voor ca. 700 auto's is de bereikbaarheid van de locatie sterk verbeterd. Station Lansingerland is een treinstation op de kruising van de verlengde Oosterheemlijn van RandstadRail en de spoorlijn Gouda-Den Haag op de grens van Bleiswijk en Zoetermeer (stationlansingerland-zoetermeer.nl).

Adres: Loodstraat 33-35, 2718 RV Zoetermeer.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Zegwaard
Sectie : D
Nummers : 2500, 2501 en 2506
Grootte : respectievelijk 559m², 226m² en 49m², totaal 834m² (eigen grond). Alsmede het tweehonderd acht en twintig/tienduizend zevenhonderd vierde (228/ 10.704e) en zeshonderd tien/tienduizend zevenhonderd vierde (610/10.704e) onverdeeld aandeel in het mandelige terrein, kadastraal bekend gemeente Zegwaard, sectie D nummer 2530, groot één en zestig aren en twaalf centiare, gelegen aan de Loodstraat te Zoetermeer.

Metrage: Circa 725 m² bedrijfs-/ showroom volledig op de begane grond.

Bouwjaar: Omstreeks 1998 (gedeeltelijk).

Parkeren: 8 parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein.

Bestemming: De onroerende zaak valt binnen het bestemmingsplan Kwadrant/ VanTuyll sportpark/Brinkhage/Lansinghage (onherroepelijk vastgesteld op 2013-08-16/ NL.IMRO.0637.BP00027-0004) en heeft een enkelbestemming Bedrijventerrein (functieaanduiding bedrijven tot en met categorie 4.2).

Opleveringsniveau: De onroerende zaak is voorzien van onder andere:
* betonvloer (vloerbelasting ca. 1.500 kg/ m²);
* alarminstallatie;
* brandblusmiddelen;
* te openen ramen v.v. dubbel glas;
* overheaddeur (ca. 4m x 4m);
* industriële verlichting;
* tweetal ruime lichtstraten;
* krachtstroom;
* toilet;
* inbouw kantoorruimte (ca. 50m²) v.v. pantry;
* deels c.v. installatie middels radiatoren en deels heater;
* vrije hoogte van ca. 6,3 meter en gedeeltelijk 5,2 meter.

KOOPVOORWAARDEN

Transport: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Koopsom: € 695.000,-- k.k. (géén BTW van toepassing).

Koopovereenkomst: NVM BOG koopakte.

Overige voorwaarden koopovereenkomst: Verkoper heeft koper en zijn adviseur(s) in de gelegenheid gesteld een due dilligence onderzoek uit te voeren. In dit kader heeft verkoper koper onbeperkte toegang verleend tot het verkochte. Koper aanvaardt hiermee het verkochte op de transportdatum in alle opzichten op basis van het uitgangspunt "as is where is", waaronder onder meer wordt bedoeld de juridische, technische, milieukundige en feitelijke toestand waarin het verkochte zich bevindt waarbij verkoper géén garanties verstrekt. Het verkochte is deels omstreeks 1998 gebouwd. Hierdoor liggen de eisen die men mag stellen aan de bouwkwaliteit aanzienlijk lager dan de eisen die tegenwoordig dienen te worden gesteld aan vergelijkbare nieuwe objecten.

Verkoper staat niet in voor (ouderdoms-)gebreken aan het verkochte (zoals bijvoorbeeld fundering, trappen, centrale verwarming, leidingen van elektra, water, gas, riolering, vloeren gevels, muren, en dergelijke), alsmede slijtage. Verkoper heeft koper in de gelegenheid gesteld een technisch/ bouwkundige inspectie uit te voeren.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de koopovereenkomst zal koper ter meerdere zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen een waarborgsom ter grootte van 10 % van de koopsom voldoen op rekening van de notaris.

Notaris: Nader door koper te bepalen.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}