NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Groothandelsweg 23

2645EH delfgauw
240 m2

Reageer op dit object

Algemeen: Het bedrijfsverzamelgebouw "De Nieuwe Handel" is gelegen op het bedrijventerrein 'Ruyven', direct aan de A-13 (Den Haag - Rotterdam vv) ter hoogte van Delft. Op het bedrijventerrein zijn onder andere gevestigd het distributiecentrum van Ahold, Karwei, Initial Hokatex, Gall & ...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Bedrijfsruimte
Jaar 2006
Prijs Huurprijs: € 1.650,- per maand

Algemeen: Het bedrijfsverzamelgebouw "De Nieuwe Handel" is gelegen op het bedrijventerrein 'Ruyven', direct aan de A-13 (Den Haag - Rotterdam vv) ter hoogte van Delft. Op het bedrijventerrein zijn onder andere gevestigd het distributiecentrum van Ahold, Karwei, Initial Hokatex, Gall & Gall, Grolsch en vele andere gerenommeerde bedrijven.

Bereikbaarheid: Door zijn ligging direct aan de provinciale weg N- 470 (Delft - Zoetermeer - Rotterdam) en de Rijksweg A-13 (Den Haag - Rotterdam v.v.) is het object uitstekend bereikbaar.

Adres: Groothandelsweg 23, 2645 EH te Delfgauw.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Pijnacker
Sectie: H
Nummer: 1267

Metrage:

Groothandelsweg 23 (Unit 6)
Ca. 240m² bedrijfsruimte
4 parkeerplaatsen

Bouwjaar: Omstreeks 2006.

Opleveringsniveau: De bedrijfsunit zal worden opgeleverd in huidige staat en is voorzien van onder andere:

* overheaddeur (3,72 m x 4,2 m);
* loopdeur;
* vrije hoogte circa 7,2 meter;
* monoliet afgewerkte betonvloer met een draagvermogen van circa 1.500 kg/ m²;
* lichtstraten;
* houten kozijnen voorzien van isolatieglas;
* brandslanghaspel;
* meterkast.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 1.650,-- per maand.

Bovengenoemde prijs dient te worden vermeerderd met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkens met 5 jaar te verlengen.

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Service- en energiekosten: Het object is geheel zelfstandig en er zijn geen bijkomende leveringen en diensten door of vanwege verhuurder van toepassing. Huurder zal zelf onderhoudscontracten af te sluiten voor het gehuurde, die vooraf ter beoordeling aan verhuurder zullen worden voorgelegd. Huurder dient zelf zorg te dragen voor de aanvraag van gas, water en elektra alsmede de meterhuur bij de desbetreffende nutsbedrijven.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}