NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Schinkelweg 7-7a

2712AZ zoetermeer
428 m2

Reageer op dit object

Algemeen: De onroerende zaken zijn gelegen aan de rand het Oude Dorp van Zoetermeer met diverse faciliteiten op loopafstand. Bereikbaarheid: De locatie is zowel per auto als openbaar vervoer goed bereikbaar. Adres: Schinkelweg 7-7a, 2712 AZ te Zoetermeer. Kadastrale gegevens: Gemeente: Zegwaard ...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Bedrijfsruimte
Jaar 1930
Prijs Vraagprijs: € 425.000,- kosten koper

Algemeen: De onroerende zaken zijn gelegen aan de rand het Oude Dorp van Zoetermeer met diverse faciliteiten op loopafstand.

Bereikbaarheid: De locatie is zowel per auto als openbaar vervoer goed bereikbaar.

Adres: Schinkelweg 7-7a, 2712 AZ te Zoetermeer.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Zegwaard
Sectie: C
Nummer: 2571
Grootte: 483m² (eigen grond)

Bouwjaar: Omstreeks 1930.

Metrage:
Schinkelweg 7
ca. 115m²
(Bron: BAG Viewer)

Schinkelweg 7a
ca. 313m²
(Bron: BAG Viewer)

Parkeren: In de directe omgeving zijn ruim voldoende openbare (blauwe zone, max. 3 uur) parkeerplaatsen beschikbaar.

Bestemming: De onroerende zaak valt in het vigerende bestemmingsplan "Stadscentrum/Dorpsstraat" met de bestemming "Centrum-3".

Op aanvraag kunnen wij u het bestemmingsplan doen toekomen.

Opleveringsniveau: De onroerende zaken worden opgeleverd in huidige staat.


KOOPVOORWAARDEN

Vraagprijs: € 425.000,-- k.k. (géén BTW van toepassing).

Transport: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Koopovereenkomst: Standaard NVM koopakte.

Overige voorwaarden koopovereenkomst: Verkoper heeft koper en zijn adviseur(s) in de gelegenheid gesteld een due dilligence onderzoek uit te voeren. In dit kader heeft verkoper koper onbeperkte toegang verleend tot het verkochte. Koper aanvaardt hiermee het verkochte op de transportdatum in alle opzichten op basis van het uitgangspunt "as is where is", waaronder onder meer wordt bedoeld de juridische, technische, milieukundige en feitelijke toestand waarin het verkochte zich bevindt waarbij verkoper géén garanties verstrekt. Het verkochte is omstreeks 1930 gebouwd. Hierdoor liggen de eisen die men mag stellen aan de bouwkwaliteit aanzienlijk lager dan de eisen die tegenwoordig dienen te worden gesteld aan vergelijkbare nieuwe objecten.

Verkoper staat niet in voor (ouderdoms-)gebreken aan het verkochte (zoals bijvoorbeeld fundering, trappen, centrale verwarming, leidingen van elektra, water, gas, riolering, vloeren gevels, muren, en dergelijke), alsmede slijtage. Verkoper heeft koper in de gelegenheid gesteld een technisch/ bouwkundige inspectie uit te voeren.

Zekerheidsstelling: Binnen 10 werkdagen na ondertekening van de koopovereenkomst zal koper ter meerdere zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen een waarborgsom ter grootte van 10 % van de koopsom voldoen op rekening van de notaris.

Notaris: Nader door koper te bepalen.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}