NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Willem Dreeslaan ong

2729NK zoetermeer
146 m2 / Units vanaf 146 m2

Reageer op dit object

NOG 2 UNITS BESCHIKBAAR! Project 12 12 perfecte bedrijfsunits aan de Willem Dreeslaan in Zoetermeer. Er gaat iets moois gebeuren aan de Willem Dreeslaan in Zoetermeer. Midden in het gevarieerde en levendige Oosterheem worden 12 bedrijfsunits gebouwd. Vanwege de ligging tussen woonwijk, voorzienin...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Nieuwbouw
Objecttype Kantoorruimte
Jaar 2019
Prijs Vraagprijs: € 230.000,- vrij op naam

NOG 2 UNITS BESCHIKBAAR!

Project 12

12 perfecte bedrijfsunits aan de Willem Dreeslaan in Zoetermeer.

Er gaat iets moois gebeuren aan de Willem Dreeslaan in Zoetermeer. Midden in het gevarieerde en levendige Oosterheem worden 12 bedrijfsunits gebouwd. Vanwege de ligging tussen woonwijk, voorzieningen en bedrijven is Project 12 geschikt voor verschillende ondernemers.

Van drukkerij tot sportschool en van medisch centrum tot accountantskantoor. Iedere ondernemer die gaat voor het beste kan terecht op Project 12. Dé perfecte werkplek.

Het getal 12 is het getal van perfectie. Hercules moest 12 opdrachten vervullen om onsterfelijk te blijven, 12 apostelen, 12 maanden, 12 uur per half etmaal. Als ondernemer ga je altijd tot het uiterste, kwaliteit leveren en presteren zijn de ingrediënten voor succes. Je streeft naar perfectie. De 12 bedrijfsruimtes van Project 12 stralen deze perfectie zeker uit!

12 zeer hoogwaardige bedrijfsunits
Als we streven naar perfectie dan kun je niet over één nacht ijs gaan. Je neemt overwogen beslissingen om later geen concessies te moeten doen tijdens het realiseren van je plannen. Voor Project 12 zijn al veel goede keuzes voor je gemaakt. Als ondernemer moet je tenslotte al aan zoveel denken. Daarom hebben wij de perfecte werkplek voor je uitgedacht!

De materialen die gebruikt worden zijn uniek en hoogwaardig. Het metselwerk wordt qua kleurstelling warm en gevarieerd. Moderne bruintinten worden afgewisseld met warme zandkleuren. De kozijnen sluiten hier mooi op aan; ze zijn brons geanodiseerd. De gekozen materialen zijn duurzaam en onderhoudsarm. De ruimtes zijn hoog en door de hoge raampartijen zeer licht en open.

Voor ieder wat wils
De oppervlakte van de units varieert van 143 m² tot en met 209 m² BVO. De units aan de korte zijde zijn door het vele glas en de indeling uitermate geschikt als kantoor, showroom of praktijkruimte. De grote units in het midden hebben aan de achterzijde een roldeur waardoor er tevens een praktijk-, werk- of opslagruimte gecreëerd kan worden. Alle units bestaan uit een begane grond en een bovenetage. Dit maakt het mogelijk om werkzaamheden binnen uw onderneming te scheiden of een deel van de unit voor verhuur beschikbaar te stellen. De hoekunits lenen zich voor zeer veel werkzaamheden. Door de ligging aan de Willem Dreeslaan is dit project ook voor een horeca ondernemer of sportschool een pracht kans!

Project 12 is ook van buiten mooi!
De perfectie die we in en op het pand zien, is doorgezet in het buitenterrein. Duurzaamheid plus de groene, waterrijke uitstraling van Oosterheem zijn twee belangrijke speerpunten voor onze architect geweest tijdens de ontwikkeling van Project 12. Groenstroken, LED-verlichting en een afscheiding d.m.v. een groene kavel rondom, zijn hiervan het resultaat. Bovendien zijn op het terrein parkeerplaatsen beschikbaar voor u als ondernemer.

Midden in de jongste wijk van Zoetermeer
Zoetermeer is altijd een zeer geliefde stad bij ondernemers geweest. Zoetermeer is namelijk perfect gelegen tussen de steden, Rotterdam, Den Haag en Leiden en direct aan de A12 en de A4. Vanwege deze perfecte ligging is ook Amsterdam binnen 25 minuten goed bereikbaar. Project 12 ligt midden in 'Oosterheem', de Jongste wijk van Zoetermeer. Het is een bruisend en gezellig deel van Zoetermeer. Jong, gezinnen en pensionado's, iedereen woont er heerlijk tussen stad en natuur. Het aantal ondernemers in Oosterheem groeit snel. Er liggen hier kansen en mogelijkheden genoeg. Daarbij komt dat Oosterheem gewoon een prachtige plek is om te werken! Perfect toch!

Kenmerken

- 12 hoogwaardige bedrijfsunits vanaf 143 m² tot 209 m² BVO
- Eigen parkeerplaatsen

Ruime bestemmingsmogelijkheden:
- dienstverlening
- kantoren
- showrooms
- lichte horeca
- bedrijven tot en met categorie 2
- medisch centrum

Koopsommen vanaf € 230.000,-- V.O.N.

BOUW ZOMER 2019 GESTART. BOUWNUMMERS 2 EN 3 NOG BESCHIKBAAR.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}